Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Allround Marketing & Communicatie medewerker. Wij zoeken iemand die meedenkt en meehelpt aan alle marketing- en communicatiewerkzaamheden van ProBeauty, Multihair en HelenSeward.nl

Let op: het betreft een tijdelijke functie voor de duur van een half jaar i.v.m. zwangerschapsverlof. Na dit half jaar kunnen we evalueren of er behoefte en mogelijkheden zijn om de samenwerking te verlengen.

Wie zijn wij?

ProBeauty is een familiebedrijf dat al 35 jaar gespecialiseerd is in kappersproducten en benodigdheden. Wij richten ons niet alleen op kappers, maar ook op de consument. Met onze winkels en webshops proberen we zoveel mogelijk klanten te bereiken. Je komt in een klein, gezellig team te werken.

Wat ga je doen?

Als Allround Marketing & Communicatie medewerker houd jij je bezig met onze 3 zusterbedrijven: ProBeauty, Multihair en Helen Seward (NL). Denk hierbij aan het bijhouden van de social media kanalen, e-mailmarketing en het (SEO)schrijven van productteksten en blogs. Je bent bezig met content creatie en de online marketing rondom de webshops en winkels, met als doel stijgende conversie en het vergroten van het klanten bereik en merkbekendheid.

Kortom, het is een veelzijdige en afwisselende baan, waarbij je veel zelfstandig aan het werk bent en je al je creatieve ideeën kwijt kunt!

Wat zoeken wij?

- Marketing / Communicatie gerelateerde opleiding op HBO werk- en denkniveau
- Bij voorkeur minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring 
- Je bent enthousiast, durft initiatief te nemen, creatief, nauwkeurig en resultaatgericht
- Je hebt gevoel voor vorm en beeld
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
- Je kunt goed werken met Canva of het Adobe pakket
- Affiniteit met hair & beauty is een pré
- Kennis van e-mailmarketing en SEO is een pré

Wat bieden wij?

- Een tijdelijke functie voor de duur van een half jaar i.v.m. zwangerschapsverlof van april t/m september 2023
- Een functie voor 24-32 uur per week (uren in overleg)
- Salaris passend bij je werkervaring
- Een klein team met korte lijntjes
- Een fijne werkplek in het centrum van Doetinchem

Interesse?

Word jij enthousiast van deze vacature en voldoe jij aan het gevraagde profiel? Dan zien we jouw motivatie en CV graag tegemoet. Deze mag je sturen naar Simone: marketing@probeauty.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.