Vacature: Verkoopmedewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker die ons verkoopteam in zowel Doetinchem als Zevenaar wil komen versterken. 

Over ProBeauty

ProBeauty is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in kappersproducten en benodigdheden. We richten ons niet alleen op kappers, maar ook op de consument. Met onze ProBeauty groothandel en Multihair winkels staan we altijd voor onze klanten klaar om ze te voorzien van de beste producten en professioneel advies.

Jouw functie

Je komt te werken in (één van) onze Multihair winkels in Doetinchem en Zevenaar. Als verkoopmedewerker draag je zorg voor onze winkels, help je klanten de juiste producten te vinden en zorg je dat de winkels er op en top uitzien. Daarom zoeken wij een gemotiveerde verkoper die enthousiast wordt van hair & beauty en het leuk vindt om klanten over kappersproducten te adviseren. We zoeken iemand met de volgende eigenschappen:

- Klantgericht
- Enthousiast 
- Zelfstandig
- Flexibel
- Representatief
- Commercieel ingesteld

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze eigenschappen en ben jij op zoek naar een leuke uitdaging? Stuur dan je CV + motivatie naar werken@probeauty.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Joey Rutjes via 0316-531501.