Vacature: Online Marketing & Communicatie Stage

Marketing & Communicatie / Online Marketing / Content Marketing / Social Media Marketing 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste marketing en communicatie stagiair(e) die ons online team komt versterken. We zoeken iemand die meedenkt en meehelpt aan alle marketing- en communicatiewerkzaamheden van ProBeauty, Multihair en Helen Seward.

Over ProBeauty

ProBeauty is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in kappersproducten en benodigdheden. We richten ons niet alleen op kappers, maar ook op de consument. Met onze winkels, groothandel en drie webshops proberen we zoveel mogelijk klanten te bereiken en hier kunnen wij wel wat hulp bij gebruiken! Je komt in een klein, gezellig team die jou graag alle ins en outs van het marketingvak willen leren!

Wat doet een MarCom stagiair?

Als Online Marketing & Communicatie stagiair(e) ondersteun je het marketingteam met alle online marketing activiteiten. Denk hierbij aan het bijhouden van social media, het schrijven van productteksten en blogs, SEO, e-mailmarketing, SEA en het maken van foto’s en video’s.We zoeken iemand die (minimaal) een HBO opleiding volgt in de richting van media, communicatie, marketing of commerciële economie. Nog belangrijker vinden wij dat je de volgende eigenschappen hebt:

- Leergierig
- Enthousiast
- Affiniteit met hair & beauty
- Altijd vol met leuke ideeën

Solliciteren

Word jij enthousiast van alles wat met online marketing te maken heeft? Dan is deze stage zeker iets voor jou! Interesse? Dan zien we jouw motivatiebrief + CV graag tegemoet. Deze mag je sturen naar marketing@probeauty.nl