Vacature: Orderpicker

Voor ons magazijn in Doetinchem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker die helpt bij het verwerken van de dagelijkse orders van onze webshop. Als orderpicker verzamel je de bestellingen van onze klanten, pak je de pakketjes netjes in en help je bij het aanvullen van lege schappen in onze groothandel.

Over ProBeauty

Je komt te werken in een ongedwongen en vertrouwd familiebedrijf. ProBeauty is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in kappersproducten en benodigdheden. We richten ons niet alleen op kappers, maar ook op consumenten. Met onze groothandel, webshop en winkels staan we altijd voor onze klanten klaar om ze te voorzien van de beste producten en professioneel advies.

Jouw functie

Als orderpicker ben je bezig met de dagelijkse orders en maak je onze producten verzendklaar voor de klant. Daarom vragen we de volgende eigenschappen van je:
- Je bent een echte team player
- Je werkt nauwkeurig
- Je hebt kennis van computers
- Je bent een aanpakker en een harde werker

Solliciteren

Werkervaring in een magazijn is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Dus herken jij jezelf in de eigenschappen die wij zoeken en wil je graag komen werken in een gezellig en jong team? Solliciteer dan snel op deze vacature door je CV en motivatiebrief te mailen naar werken@probeauty.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Joey Rutjes via 0316-531501.