U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u de bestelling in ontvangst heeft genomen. Verbruiksgoederen die geopend zijn mogen niet retour gestuurd worden.

Voor het beoordelen van verbruiksartikelen (zoals shampoo, gel, ect.) is het niet nodig om de verpakking te openen en/of het product te gebruiken. Na opening en/of gebruik zijn producten niet meer in verkoopbare staat waardoor de waardevermindering 100% is.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om binnen het herroepingstermijn aan te geven dat u van de koop wil afzien. Als je het overeenkomst herroept, ontvang u alle betalingen inclusief leveringskosten. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht.

Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. U dient de goederen zonder uitstel, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw eigen rekening. 

Onze contactgegevens zijn:
Probeauty.nl
Informaticaweg 5-A
7007 CP  DOETINCHEM
Nederland

Telefoonnummer: 0316 - 53 15 01 
E-mailadres: info@probeauty.nl 

Probeauty.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zendingen die niet bij probeauty.nl aankomen. Overweeg dus of u uw zending aangetekend en verzekerd wilt versturen. Zorg ook dat u de zending voldoende frankeert, omdat we deze anders niet kunnen aannemen.

Neem voor meer informatie of wanneer u nog vragen heeft contact op met onze klantenservice.