Zonbescherming voor je haar: hoe bescherm je je haar tegen de zon?

ProBeauty - June 27, 2022 2 Min. Read

0
Category: Tips

Bescherm niet alleen je huid, maar ook je haar!

Niet alleen je huid, maar ook je haar heeft goede bescherming tegen de zon en/of chloor, zoutwater nodig. Deze invloeden kunnen het haar namelijk laten verkleurenuitdrogen en afbreken. Wij zetten een aantal van onze Sun lijnen in het zonnetje! ;) Zo zorg jij voor een goede zonbescherming voor je haar. 

Voordat je de zon in gaat…

De meeste producten verzorgen je beschadigde haar nádat je in aanraking met de zon of het water bent geweest. Het is belangrijk om je haar ook te beschermen zodra je daadwerkelijk de zon in gaat. Arganolie is hèt product dat je moet proberen! Het zit vol met Vitamine E en antioxidanten die het haar beschermen tegen UV-straling. Een aantal van onze favoriete argan oliën op een rijtje voor de beste zonbescherming voor je haar: 

Helen Seward Sun Care

De producten van Helen Seward Sun Care beschermen en herstellen het haar dankzij hun beschermende formules die een diepe hydratatie bieden en zijn daarnaast verrijkt met arganolie. Alle zonbescherming voor je haar kan voor, tijdens en/of na blootstelling aan de zon gebruikt worden. De Helen Seward Sun Care Splash Oil UV Protect Creme 200 ml is een beschermende en glanzende crème-olie voor het haar. De Helen Seward Sun Care All Over Body Shampoo 250 ml reinigt het haar op milde wijze en verwijdert zand en/of zout en chloorresten uit je haar en van je hoofdhuid. Het Helen Seward Sun Care Intens After Sun Mask 200 ml is voedend en glansbevorderend. Het herstelt de zachtheid en glans na blootstelling aan de zon, zout en/of chloor. Na gebruik is het haar gemakkelijk doorkambaar

Helen Seward Mediter Sun Care

> Shop de Sun Care Set

> Shop losse producten

Goldwell Dualsenses Sun Reflects

De Sun Reflects lijn van Goldwell biedt optimale zonbescherming voor je haar tijdens en na het zonnen. De producten beschermen tegen zon, zout en chloor. Na blootstelling wordt het haar gevoed, zodat de vochtbalans hersteld wordt en het haar weer zijdezacht aanvoelt. Gebruik tijdens een dagje strand de Goldwell Dualsenses Sun Reflects UV Protect Spray 150 ml. Het haar wordt extra gehydrateerd en beschermd tegen kleurvervaging. Was je haar na het zonnen met de Goldwell Dualsenses Sun Reflects Shampoo 250 ml om zout en chloor resten uit het haar te verwijderen en de vochtbalans te herstellen. Gebruik na het wassen met de shampoo de Goldwell Dualsenses Sun Reflects 60 Sec Treatment 200 ml om het haar extra te reinigen en voeden. Het 60 sec. masker heeft, zoals de naam al zegt, maar 60 sec. nodig om in te trekken!

Goldwell Dualsenses Sun Reflects

> Bekijk Goldwell Dualsenses Sun Reflects

Welke producten ga jij deze zomer uitproberen?

Liefs,

Lotte van ProBeauty