Helen Seward BIO Nurturing Double Mask Salon Size 1000 ml

8011172015336

De Helen Seward Nurturing Double Mask Salon Size is een masker die speciaal is ontwikkeld voor droog en beschadigd haar en een droge hoofdhuid. Voeding en diep-down reparatie.

Voor 18.00 uur besteld is morgen in huis  

Voor 18.00 uur besteld is morgen in huis

Gratis verzending vanaf €30,-  

Gratis verzending vanaf €30,-

Achteraf betalen is mogelijk  

Achteraf betalen is mogelijk

Gemiddeld beoordeeld met een 9+  

Gemiddeld beoordeeld met een 9+

De Helen Seward Nurturing Double Mask Salon Size is een onschatbaar masker met uitstekende verzachte eigenschappen voor herstel en intensieve hydratatie van de haarvezel. Het masker voedt en herstelt intensief. Herstelt de zachtheid van het haar en de glans met een ontwarrend effect. Het oppervlak van de haarvezel is rechter, gladder en zijdezacht. Het hoge verzachtende component in de formule 'temt' en disciplineert droog, kroezend, weerbarstig haar zonder het te verzwaren. Daarnaast heeft het masker een specifiek hydraterend effect op de hoofdhuid. 

Gebruik: Voor gebruik geldt een dubbele toepassingsmethode.
- Gebruik als after-shampoemasker voor een voedende, intensieve herstellende werking. Breng het masker aan op gewassen handdoekdroog haar - op de lengtes en punten. Laat het masker 10-15 minuten inwerken en spoel het daarna uit.
- Gebruik als intensief, herstructurerend pre-shampoo-masker voor een intensieve, herstructurerende werking, waardoor het haar lichter aanvoelt. Breng het masker aan op droog haar. Laat het masker 10-15 minuten inwerken en ga dan verder met de speciale Helen Seward Bio Nurturing Shampoo

Voordelen:
- Dermatologisch getest
- 100 procent natuurlijke geur

8011172015336

Specifieke referenties