Helen Seward Mediter Bio Nurturing Double Mask 125 ml
search
  • Helen Seward Mediter Bio Nurturing Double Mask 125 ml

Helen Seward Mediter Bio Nurturing Double Mask 125 ml

De Helen Seward BIO Nurturing Double Mask is een masker die speciaal is ontwikkeld voor droog haar en een droge hoofdhuid. Voedt en herstelt op intensieve wijze. 

Mediter BIO: Vegan, biologische, organische haarproducten

Aantal

Alleen voor klanten in Nederland

Maak een ACCOUNT aan of LOGGIN om te bestellen

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Helen Seward Mediter BIO Nurturing Double Mask 125 ml

Het Helen Seward BIO Nurturing Double Mask is een voedend masker met verzachtende eigenschappen voor herstel en intensieve hydratatie van de haarvezel. Het masker voedt en herstelt intensief. Het haar wordt zijdezacht, krijgt een mooie glans en wordt volledig ontward. Het oppervlak van de haarvezel is direct na gebruik rechter, gladder en zachter. Het hoge verzachtende component in de formule "temt" en disciplineert droog, kroezend, weerbarstig haar zonder het te verzwaren. Daarnaast heeft het masker een specifiek hydraterend effect op de hoofdhuid. 

Gebruik: Voor gebruik geldt een dubbele toepassingsmethode:

  1. Gebruik als after-shampoomasker voor een voedende, intensieve herstellende werking. Breng het masker aan in de lengtes van gewassen handdoekdroog haar. Laat het masker 10 tot 15 minuten inwerken en spoel het daarna uit.
  2. Een andere manier om het masker te gebruiken is als een herstructurerend pre-shampoomasker die het haar lichter aan laat voelen. Breng het masker aan op droog haar. Laat het 10 tot 15 minuten inwerken en vervolg met de Helen Seward Bio Nurturing Shampoo.

Voordelen:
- Dermatologisch getest
- 100 procent natuurlijke geur
- Vegan

Seward Mediter BIO Nurturing lijn:

Mediter BIO: Vegan, biologische, organische haarproducten

De Mediter BIO lijn van Helen Seward is ‘next level’ in biologische, organische haarproducten. De formules bevatten een 100% wetenschappelijk bewezen formule en een minimum van 95% aan natuurlijke, ruwe ingrediënten.

De Mediter BIO lijn is helemaal vegan en natuurlijk niet getest op dieren. En niet alleen de inhoud is vegan, ook de verpakkingen! De flessen zijn van gerecycled materiaal gemaakt, de bedrukkingen zijn op basis van soja en er zijn geen dierlijke producten gebruikt voor de verpakking.

Daarnaast bevatten de producten GEEN sulfaten, siliconen, kunstmatige kleur- en geurstoffen, minerale oliën, parabenen, thiazolinone en formaldehyde releasers. Zeer 'schone' producten dus.

Helen Seward Mediter BIO Nurturing Double Mask 125 ml Kopen?

8011172015329

Datasheet

Inhoud
125 ml
Hoofdproduct
Haarverzorging
Productsoort
Masker
Haartype
Droog haar
Lijn
Mediter BIO Nurturing
Exclusief Voor Salons
Professional Line
Merk
Helen Seward

Specifieke referenties

ean13
8011172015329

Je bent misschien ook geïnteresseerd in