• -€ 3,50
  • (Tijdelijk) Niet Leverbaar
Refectocil Sensitive Wimperverf Donkerbruin 15 ml
search
  • Refectocil Sensitive Wimperverf Donkerbruin 15 ml

Refectocil Sensitive Wimperverf Donkerbruin 15 ml

€ 10,45
€ 6,95 € 3,50 korting
Inclusief belasting

De RefectoCil Sensitive is ontwikkeld met talloze plantaardige kleurstoffen. De sublieme mix van natuurlijke extracten maakt de RefectoCil Sensitive uitermate zacht en dus zeer geschikt voor de gevoelige huid en ogen.

Aantal
(Tijdelijk) Niet Leverbaar

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Refectocil Sensitive Donkerbruin 15 ml

De populaire wimper- en wenkbrauw verf van refectocil, maar nu voor de gevoelige huid

De RefectoCil Sensitive is ontwikkeld met talloze plantaardige kleurstoffen. De sublieme mix van natuurlijke extracten maakt de RefectoCil Sensitive uitermate zacht en dus zeer geschikt voor de gevoelige huid en ogen.

  • De voordelen van de RefectoCil Sensitive:
  • Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en ogen.
  • Natuurlijke wimper- en wenkbrauwverf.
  • Verminderd risico op rode huid en irritaties!
  • De verf is dermatologisch getest.
  • Vergelijkbaar kleurresultaat als een niet-natuurlijke verf.
  • Snelle behandeltijd: in slechts 3 minuten geverfd!
  • kleurresultaat blijft 6 weken.
  • De verf is bestand tegen water.
  • Verkrijgbaar in 4 kleuren

De RefectoCil Sensitive is verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Donkerbruin, Middelbruin en Lichtbruin:

RefectoCil Sensitive Bruin

- Geschikt voor elke haarkleur, maar ideaal voor donkerbruin haar en wenkbrauwen. Geeft een donkere tint. RefectoCil Sensitive Dark Brown - Meest geschikt voor donkerbruin en normaal bruin haar. Geeft een donker bruine tint. RefectoCil Sensitive Medium Brown - Meest geschikt voor lichtbruin en blond haar. Geeft een warme, bruine tint. RefectoCil Sensitive Light Brown - Meest geschikt voor lichtbruin en blond haar. Geeft een zachte, bruine tint. Belangrijke ingrediënten

Deze verf is ontwikkeld met de volgende plantaardige kleurstoffen: Duizendblad, paardenkastanje-extract, goudsbloem, groene thee, saffloerolie, Hydrangea, Chinees Galle, St. Janskruid, walnoot extract, jeneverbes, guldenroede, brandnetel, bosbessen, chasteberry, rode wijn extract.

Inhoud

1 Tube Verf (Dit is genoeg voor maar liefst 30 keer verven!). 1 Application Stick. Bestel nu de RefectoCil Sensitive en geniet van geverfde wimpers en wenkbrauwen, óók met een gevoelige hoofdhuid!

Gebruiksaanwijzing

Je kunt de RefectoCil Sensitive Wimper- en Wenkbrauwverf alleen maar gebruiken met de RefectoCil Sensitive Gel Developer (alleen zo worden irritaties voorkomen!). Vooraf: Je hebt tijdens het kleurproces ook nog andere producten nodig, als make-up cleansers, siliconen pads en application sticks. Alles staat beschreven in onderstaande gebruiksaanwijzing. Vooraf: Verwijder eventuele contactlenzen. Vooraf: Tijdens het kleurproces moeten de ogen altijd gesloten blijven! Vooraf: Sluit de tubes verf en ontwikkelaar direct na gebruik! Vooraf: Bewaar de verf bij kamertemperatuur. Vooraf: Als je zeer donker haar hebt kun je overwegen om donkerbruin met zwart te mengen voor extra diepgang van de kleur. Reinig de wenkbrauwen en wimpers altijd (bij voorkeur met de RefectoCil Make-Up Cleanser). Dit waarborgt het beste resultaat. Breng de RefectoCil Siliconen Pads aan op de huid, tegen het ooglid en rondom de wenkbrauwen. Zo voorkom je dat verf op de huid komt. Breng de RefectoCil Skin Protection Cream aan rondom de ogen en rondom de wenkbrauwen. Dit beschermt de huid. Breng een hoeveelheid RefectoCil Sensitive verf aan op het Artist Palletje. Breng de verf op de wimpers aan met de meegeleverde Application Stick (tot deze volledig zijn bedekt). Breng daarna een tint lichter óf dezelfde kleur aan op de wenkbrauwen (gebruik bij dezelfde kleur ook gewoon dezelfde Application Stick, gebruik bij een lichtere kleur een nieuwe RefectoCil Application Stick!). Laat dit 2 minuten intrekken. Verwijder daarna de verf (of color gel) met een wattenstaafje. Eerst de wenkbrauwen, dan de wimpers. Doe vervolgens een bolletje RefectoCil Sensitive Gel Developer (zo groot als een erwt) op het pallettje. Meng dit niet met de verf! Breng daarna de developer aan op de wimpers en wenkbrauwen (wederom met een nieuwe Application Stick). Doe dit van aanzet tot punten, totdat het haar volledig is bedekt. Laat dit 1 minuut intrekken. (Voor een intensiever resultaat: Laat de verf 8 minuten intrekken en de developer gel 4 minuten. Dit is 4x zo lang als normaal). Verwijder na de intrektijd de developer met een wattenstaafje. Mocht er onverhoopt toch verf op de huid zijn gekomen, verwijder deze dan met de RefectoCil Sensitive Tint Remover.

Refectocil Sensitive Donkerbruin 15 ml Kopen?

9003877050223

Datasheet

Inhoud
15 ml
Hoofdproduct
Beauty
Productsoort
Wimper - Wenkbrauw Verf
Merk
Refectocil

Specifieke referenties

ean13
9003877050223