• -28%
  • (Tijdelijk) Niet Leverbaar
Babyliss Pro 4Artists Skeleton FX7870BKE Black
search
  • Babyliss Pro 4Artists Skeleton FX7870BKE Black

Babyliss Pro 4Artists Skeleton FX7870BKE Black

€ 165,79
€ 119,37 28% korting
Inclusief belasting

Babyliss Pro 4Artists Skeleton FX7870BKE Black

Aantal
(Tijdelijk) Niet Leverbaar

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Babyliss Pro 4Artists Skeleton FX7870BKE Black

4Artists Skeleton FX7870BKE Black

Het is u misschien wel eens opgevallen dat bij een traditionele trimmer, de behuizing de zichtlijn van waar u snijdt, blokkeert.
Met een 360 graden zichtbaar T-mes geeft de SKELETONFX u volledig zicht, ongeacht de positie van de trimmer.

Een ander voordeel van een open mes is dat het koeler blijft omdat er geen behuizing is om de warmte op te vangen.
En als laatste, maar zeker niet de minste, kunt u met het blootliggende mes van uw trimmer op "nul" zetten zonder het mes te verwijderen.

Naast het stijlvolle ontwerp is de machine perfect uitgebalanceerd voor een superieure ergonomie en is opmerkelijk krachtig.
Deze professionele trimmer voor intensief gebruik is voorzien van een 40 mm instelbaar DLC / titanium T-mes met "nul" tussenruimte voor een ongeëvenaard korte afwerking.

Een door FERRARI ontworpen EDM TECHNOLOGY * -motor voor uitstekende snijprestaties en nauwkeurige controle. De lithium-ionbatterij levert een ultrasnelle oplaadtijd en een uitstekende 2 uur snoerloze gebruiksduur!

Hoogwaardig 360 graden zichtbaar T-blad
Met precisie ontworpen 40 mm DLC / titanium T-mes met "nul"-opening. Ideaal voor kort trimmen, nauwkeurige contouren van nek en baard en ook voor randen rond oren, haarontwerp en haartatoeages. Perfect voor fijne lijntjes en creatieve styling.
360 graden belicht voor een perfect zicht, ongeacht de positie waarin u de trimmer vasthoudt. Beschikt over een speciaal ontworpen afstel gereedschap om de bladruimte te verkleinen zonder deze te hoeven verwijderen.

Krachtig
De elektronische digitale motor met een hoog koppel en een lange levensduur levert hoge prestaties voor zuiver kort trimmen.
Door de technologische innovatie van de elektronisch gestuurde digitale motoren zijn deze lichter met ultralage trillingen, verbruiken ze minder energie, hebben ze een langere levensduur en genereren ze minder geluidsoverlast. Met netsnoer of draadloze bediening. Ideaal voor alle haartypes.

100% professioneel 360 ° zicht
Robuuste volledig metalen behuizing ontworpen voor totale professionele betrouwbaarheid en compromisloze integriteit. Snel opladen van 3 uur en batterijduur van 2 uur geven u maximale flexibiliteit, tijdwinst en efficiëntie. Door de universele voltage kun je de wereld rondreizen met je favoriete precisie trimmer.

Comfort
Het lichaam van de SKELETON is wetenschappelijk uitgebalanceerd voor superieure ergonomie. Het is voorzien van een gekartelde antislip grip voor comfort en ondersteuning. Deze trimmer is een technische hoogstandje en is lichtgewicht en stil.

De skeletonFX zal voor een lange tijd je beste "vriend" zijn en hoe beter je hem schoon houdt, hoe langer hij meegaat. Houd van je gereedschap en zorg ervoor dat het schoon wordt gehouden voor een optimale werking. Raadpleeg de instructies voor het reinigen en oliën in het boekje dat bij de trimmer wordt geleverd voor meer informatie over het beste onderhoud.

Babyliss Pro 4Artists Skeleton FX7870BKE Black Kopen?

3030050164343

Datasheet

Hoofdproduct
Haartools
Productsoort
Trimmer
Kleur
Zwart
Lijn
4 Artist
Type / SKU
FX7870BKE
Merk
BabylissPro

Specifieke referenties

ean13
3030050164343