• -€ 8,00
American Crew Light Hold Texture Lotion 250 ml
search
  • American Crew Light Hold Texture Lotion 250 ml

American Crew Light Hold Texture Lotion 250 ml

€ 20,95
€ 12,95 € 8,00 korting
Inclusief belasting Op Zo. t/m Vr. Besteld Voor 23:59, Morgen In Huis*

American Crew Light Hold Texture Lotion is perfect! Het voegt meer body en glans toe aan het haar. Het creëert een gezonde en natuurlijke look en dat met heel weinig moeite. Ook heeft de American Crew Light Hold Texture Lotion een goede anti-pluis controle. Dit zorgt voor de mooie, natuurlijke uitstraling. Door de natuurlijke ingrediënten geeft de lotion alle haartypes een dikkere en gezondere uitstraling.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

American Crew Light Hold Texture Lotion 250 ml

American Crew Light Hold Texture Lotion, voor het creëren van de perfecte look zonder al te veel stylingsproducten te gebruiken.

American Crew Light Hold Texture Lotion is perfect! Het voegt meer body en glans toe aan het haar. Het creëert een gezonde en natuurlijke look en dat met heel weinig moeite. Ook heeft de American Crew Light Hold Texture Lotion een goede anti-pluis controle. Dit zorgt voor de mooie, natuurlijke uitstraling. Door de natuurlijke ingrediënten geeft de lotion alle haartypes een dikkere en gezondere uitstraling.

Belangrijkste kenmerken:

  • Meer body en glans
  • Anti-pluis controle
  • Mooie, natuurlijke uitstraling
  • Geschikt voor ieder haartype

Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid American Crew Light Hold Texture Lotion aan in je handpalmen. Verdeel de lotion goed over je handen voordat je het door gelijkmatig door je haar verdeelt. Hoe droger je haar, hoe meer body je haar krijgt. Wil je dus dat je haar een dikkere look krijgt? Zorg dan dat je haar goed droog is.

Resultaat: Het resultaat van de American Crew Light Hold Texture Lotion is top! Je haar zal aanzienlijk meer body en glans bevatten. Verder zorgt de American Crew Light Hold Texture Lotion ervoor dat het haar meer vocht vasthoudt en het houdt je haar onder controle.

American Crew Light Hold Texture Lotion 250 ml Kopen?

738678148907

Datasheet

Inhoud
250 ml
Hoofdproduct
Haarstyling
Productsoort
Gel
Merk
American Crew

Specifieke referenties

ean13
0738678148907