Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Soort

Soort

Lijn

Lijn

Exclusief Voor Salons

Exclusief Voor Salons

Blond Studio

Loreal Professionnel Blond Studio

L’Oréal Professionnel Blond Studio

Wil jij graag blond haar? Kies je er dan voor om je hele haar te ontkleuren? Of kies je liever voor highlights, babylights en/of balayage? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden! Maar, één ding is zeker, kies je voor blond? Ga dan voor L'oréal Professionnel Blond Studio.

Wat is Blond Studio?

Blond Studio van Loreal Professionnel is de nieuwe innovatieve oplichtingslijn. Met de ontkleuringsproducten uit deze lijn kun je jouw haar een aantal tinten oplichten, helemaal naar jouw wens. Blond Studio is zo ontwikkeld dat het haar wordt gerespecteerd tijdens de ontkleuring. Dit houdt in dat de producten van Blond Studio beschadiging tijdens het ontkleuren zoveel mogelijk beperken. De ontkleuringsproducten van Blond Studio ontkleuren niet alleen het haar, ze bieden ook een diepe verzorging, zodat de kwaliteit van het haar behouden kan worden.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen deze lijn. Zo heb je bijvoorbeeld de L'oréal Professionnel Blond Studio Freehand Techniques. Dit is een blondeerpoeder gemaakt van een dikke crèmige textuur. Deze poeder is speciaal ontwikkeld voor technieken met een creatief resultaat, die gedaan worden door de vrije hand. Daarnaast licht deze poeder op tot 6 tinten. Voor een nog sterkere blondering kies je voor L'oréal Professionnel Blond Studio Multi Techniques. Deze blondeerpoeder licht namelijk op tot 8 tinten. Wil je liever ontkleurd worden zonder ammoniak? Ook dat is mogelijk! De Blond Studio Platinium is een emulsie om het haar te ontkleuren zonder ammoniak.

Bestel L’Oréal Professionnel Blond Studio

Shop de producten van Blond Studio vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze snel in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van ons laatste hair & beauty nieuws!

Shop L’Oréal Professionnel Blond Studio voordelig bij ProBeauty!

Actieve filters