Filteren op

Selections

Selections

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Goodbye Yellow

Schwarzkopf Goodbye Yellow

Hey Blondie! Heb jij van die mooie blonde lokken en wil je die graag behouden? Dat is mogelijk met de Schwarzkopf Goodbye Yellow producten. De Goodbye Yellow lijn bestaat uit een zilvershampoo die ervoor zorgt dat warme tonen in het haar verdwijnen en het haar een perfecte koele kleur blijft behouden.

Waarom Schwarzkopf Goodbye Yellow?

Alle blondines zullen het wel herkennen: gele of oranje warmte tonen in het haar. We don't like! Waar komt dit door? De meeste meiden hebben een warme ondertoon in hun natuurlijke haarkleur. Deze warmte wil vaak weer tevoorschijn komen wanneer de kapper het net perfect koel blond heeft geverfd. Dit is natuurlijk heel vervelend, maar gelukkig kan je dit voorkomen. De kleurencirkel laat zien hoe je gele en oranje tonen kunt neutraliseren. Dit kan namelijk met een paars/blauwe kleur. Schwarzkopf Goodbye Yellow bestaat uit een zilvershampoo. Dit is een shampoo met een paars/blauwe kleur die ervoor zorgt dat de gele en oranje warme tonen in het haar meteen zullen verdwijnen.

De producten van Goodbye Yellow

De lijn van Goodbye Yellow bestaat alleen uit een shampoo. De Schwarzkopf Goodbye Yellow Shampoo is een shampoo die warme tonen tegengaat en gele tonen neutraliseert. Deze shampoo is vrij van sulfaten. Ook verkrijgbaar in Salon Size. Om je haar optimaal te verzorgen kan er een haarmasker worden gebruikt na het gebruik van de shampoo. Zo sluit je de haarschubben en weet je zeker dat je zo lang mogelijk kan genieten van je perfect koele kleur!

Bestel Schwarzkopf Goodbye Yellow online bij ProBeauty

Doei gele gloed! Shop vandaag nog de anti-yellow producten bij ProBeauty voor een super voordelige prijs, dan heb je ze morgen al in huis. Betalen gaat bij ons altijd veilig en snel. Op Instagram blijf je op de hoogte van one aanbiedingen, nieuwe producten en toffe winacties. Go follow! #probeautylover

Shop Schwarzkopf Goodbye Yellow voordelig bij ProBeauty!

Actieve filters