Wella EIMI

Wella EIMI

Wella EIMI

De Wella EIMI stylingproducten zijn stuk voor stuk ontwikkeld om het haar perfect in model te brengen, te fixeren en te finishen. Combineer de producten met je eigen creatieve stylingvaardigheden en breng je individualiteit naar voren. Alle EIMI looks zijn geïnspireerd op de catwalk en wereldwijde street styles.

De Wella Eimi collecties

Wella EIMI heeft zes verschillende stylingcollecties die zijn ontwikkeld om verschillende haartypes perfect in model te brengen. Dit zijn de zes collecties:

Fixing: Voor het perfect fixeren van het haar gebruik je een Wella EIMI haarspray. De sprays hebben allemaal een heerlijk frisse geur en zijn verkrijgbaar met verschillende holdfactors. Geschikt voor het fixeren en finishen van zowel lang als kort haar.

Shine: Om je haar een prachtige glans te geven, gebruik je de Shine producten uit de Wella EIMI collectie.

Smooth: Heb je last van pluizig haar? Dan zijn de Wella EIIMI Smooth producten top om je lokken onder controle te houden. Deze producten zorgen ook voor meer glans en glamour!

Texture: Geef kort haar meer textuur, slag en fixatie met de sprays, wax, pomades en gels uit de Texture collectie. Deze houden het haar perfect op de plek.

Volume: Gebruik de Wella EIMI Volume producten om het haar meer body te geven. Futloos en slap haar is verleden tijd met deze collectie!

Nutricurls: Speciaal om krullen te stylen is er de Nutricurls collectie. De producten voeden je waves en krullen op de juiste manier terwijl ze je krullen definiëren tot wel 72 uur lang! De ideale styling voor krullen en waves!

Shop Wella EIMI online bij ProBeauty

Je haar stylen kan je het beste doen met kwalitatief goede producten. De Wella EIMI collecties zijn hier perfect voor! Voor ieder haartype en iedere behoefte is er wel een lijn te vinden. Krullen, pluizig of futloos haar? Wella heeft het! Shop de producten altijd voordelig bij ProBeauty, dé webshop voor de hair & beauty lover.

Wella EIMI Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Probeauty!

Actieve filters