Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Redken One United

Redken One United - Alles In 1 Haarverzorging

Redken One United de makkelijk haarverzorging in 1 product! Redken One United begrijpt dat elk haar een unieke textuur heeft. Redken One United bevat daarom 25 verzorgende voordelen in slechts één flacon. Dit zijn voordelen op het gebied van handelbaarheid (ontwart en voedt), bescherming (zoals anti-haarbreuk) en beauty (zoals glans). Daarom heeft Redken One United voor elk haartype de perfecte verzorging. en wist je dat de Redken One United verpakking uit gerecycled plastic bestaat? Dat is goed voor jou en het milleu!

In Het Kort Over Redken:

Redken is een merk dat zich al sinds 1960 bezig houdt met het verbeteren van het haar. Hierbij baseert Redken zich op de wetenschap en scheikundige ontwikkelingen. Met deze wetenschappelijke aanpak bouwen ze aan de beste producten die helpen de structuur van je haar tot diep in de vezel te verzorgen. De Redken One United is speciaal ontwikkelt voor gezond, gevoed haar met slechts 1 product.

Andere Populair Series Van Redken Zijn:

Redken Color Extend Magnetics

Redken All Soft

Redken All Soft Mega

Redken Extreme

Redken Extreme Lengths

Voordelig Redken One United Kopen?

Bij ProBeauty.nl koop je voordelig al jouw favoriete Redken Producten zoals de Redken All SoftRedken Color Extend MagneticsRedken Volume Injection of de Redken Brews. Altijd snel geleverd! Shop vandaag nog bij ProBeauty.nl en wij zorgen dat je het snel in huis hebt!

Redken One United Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij

Actieve filters