Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Loreal Mythic Oil

Loreal Professionnel Mythic Oil

L’Oréal Professionnel Mythic Oil

Met de L’Oréal Mythic Oil kies je voor een perfecte, rijke en intensieve verzorging van het haar. De producten verzorgen het haar tot diep in de haarvezels en maken je lokken zacht, glad, soepel en glanzend. Combineer de producten uit de lijn voor het beste resultaat. 

Arganolie als reddend middel

Het hoofdbestanddeel in de producten uit de L’Oréal Professionnel Mythic Oil lijn is arganolie. Deze olie doet wonderen voor je haar. Het bevat vitamine E, omega vetten en antioxidanten die het haar sterker, glanzender en zachter maken. Ook weten deze stoffen beschadigd haar te herstellen, te behoeden voor veroudering en te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Dit maakt arganolie een super ingrediënt uit de collectie. 

Producten uit de Mythic Oil Collectie

De Mythic Oil lijn bevat één of meerdere shampoos, conditioners, maskers, serums en oliën. Onze favoriet? Dat is sowieso de Huile Originale. Deze veelzijdige olie bevat hooggeconcentreerde oliën van onder andere argan. Deze oliën verzachten, beschermen en voeden het haar. De Huile Originale heeft een lichtgewicht vloeibare textuur en droogt snel op. De olie laat een zacht, glanzend en gezond resultaat achter. Een ander topproduct uit de lijn is de Mythic Oil Milk. Deze melkachtige spray is geïnspireerd op het schoonheidsritueel van Cleopatra. De formule bevat royal jelly, arganolie en proteïnen om het haar te versterken, zacht te maken en meer body te geven. 

Bestel L’Oréal Professionnel Mythic Oil online bij ProBeauty

Bij ProBeauty shop je de rijke verzorgingsproducten uit de Mythic Oil collectie altijd met korting. Ook shop je bij ProBeauty veilig, makkelijk en snel. Regelmatig hebben we leuke kortingsacties dus houd onze website goed in de gaten. Happy shopping!

Loreal Mythic Oil Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij

Actieve filters