Filteren op

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Kleur Hoogte

Kleur Hoogte

Lijn

Lijn

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Lumia

Actieve filters

 • Log in om te bestellen

  Helen Seward Lumia Booster - Corrector 100 ml

  Helen Seward Lumia Booster - Corrector 100 ml Deze Boosters / Correctors zijn speciaal ontwikkeld om Lumia kleuren te intensiveren of ongewenste nuances te corrigeren. Helen Seward Lumia is de haarkleuring voor maximale glans en optimale bescherming van haar en hoofdhuid. Het brede scala aan kleuren met levendige, heldere tinten staan garant voor een perfect en natuurlijk resultaat. De geavanceerd, natuurlijke en innovatieve formule laat jouw kleur leven tot in elk detail. De Lumia haarkleur is meer dan een haarkleur alleen, het is een beauty behandeling voor je haar. Het haar voelt gevoed en zacht aan na elke behandeling, met behoud van haar natuurlijke volume.

  Gebruik: Voeg naar behoefte een kleine hoeveelheid toe aan jouw kleurrecept.

 • Log in om te bestellen

  Helen Seward Lumia Super Lighteners 100 ml

  Helen Seward Lumia Super lighteners 100 ml Zeer sterk oplichtende kleuren tot 5 levels lichter dan de basis kleur. Helen Seward Lumia is de haarkleuring voor maximale glans en optimale bescherming van haar en hoofdhuid. De brede scala aan kleuren met levendige, heldere tinten staan garant voor een perfect en natuurlijk resultaat. De geavanceerd, natuurlijke en innovatieve formule laten jouw kleur leven tot in elk detail. De Lumia haarkleur is meer dan een haarkleur alleen, het is een beauty behandeling voor je haar. Het haar voelt gevoed en zacht aan na elke behandeling, met behoud van haar natuurlijke volume.

 • Log in om te bestellen

  Helen Seward Lumia Color 100 ml

  Helen Seward Colorsystem Lumia 100 ml is de haarkleuring voor maximale glans en optimale bescherming van haar en hoofdhuid. Het brede scala aan kleuren met levendige, heldere tinten staan garant voor een perfect en natuurlijk resultaat. De geavanceerd, natuurlijke en innovatieve formule laat jouw kleur leven tot in elk detail. De Lumia haarkleur is meer dan een haarkleur alleen, het is een beauty behandeling voor je haar. Het haar voelt gevoed en zacht aan na elke behandeling, met behoud van haar natuurlijke volume.

  Gebruik: 1:1,5 met 1,5%(5VOL) - 3%(10VOL) - 6%(20VOL) - 9%(30VOL) - 12%(40VOL) afhankelijk van het gewenste effect.

 • Log in om te bestellen

  Helen Seward Lumia Kleuren Kaart

  Lumia Kleuren Kaart