Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Redken Color Extend Blondage

Redken Color Extend Blondage - No Yellow Shampoo

Redken Color Extend Blondage is de perfecte haarverzorging voor zowel gekleurd als (natuurlijk) grijs haar. De producten uit de Redken Color Extend Blondage serie egaliseert de basistoon, met als eindresultaat: merkbaar, stralend (zilvergrijs) haar! De producten van Redken Color Extend Blondage bevat speciale pigmenten, daarmee zullen de ongewenste geel tinten in het haar geneutraliseerd worden! En wist je dat de Redken Color Extend Blondage verpakking uit 93% gerecycled plastic bestaat? Dat is goed voor jou en het milleu!

In Het Kort Over Redken:

Redken is een merk dat zich al sinds 1960 bezig houdt met het verbeteren van het haar. Hierbij baseert Redken zich op de wetenschap en scheikundige ontwikkelingen. Met deze wetenschappelijke aanpak bouwen ze aan de beste producten die helpen de structuur van je haar tot diep in de vezel te verzorgen. De Redken Color Extend Blondage is speciaal ontwikkelt dat het je jouw (grijze) haren mooi koel en 'zilver grijs' qua kleur houd. Het verminderd de gele gloed (no yellow effect) en laat jouw (zilver grijs) haar weer stralen.

Andere Populair Series Van Redken Zijn:

Redken Color Extend Magnetics

Redken All Soft

Redken All Soft Mega

Redken Extreme

Redken Extreme Lengths

Voordelig Redken Color Extend Blondage Kopen?

Bij ProBeauty.nl koop je voordelig al jouw favoriete Redken Producten zoals de Redken All SoftRedken Color Extend MagneticsRedken Volume Injection of de Redken Brews. Altijd snel geleverd! Shop vandaag nog bij ProBeauty.nl en wij zorgen dat je het snel in huis hebt!

Redken Color Extend Blondage Kopen?

Actieve filters