Schwarzkopf Igora Color 10 Haarkleuren

Schwarzkopf Igora Color 10 Haarkleuren

IGORA Welkom in de wereld van IGORA, de kleur van de verbeelding, het eerste kleurmerk ontwikkelt met en voor kleurenexperts. Door producten en services te combineren om een zeer individuele haarkleur te creëren, levert dit fascinerende assortiment u alles wat u wenst, van harmonieuze natuurtinten tot glamoureuze en opwindende modieuze tinten. IGORA staat voor de beste prestaties, de nieuwste inspiratie en echte samenwerking.

Belangrijkste voordelen Natuurlijke kleurrichting met 100% grijsdekking Inwerktijd slechts 10 minuten Perfecte grijsdekking Langhoudend en stralend kleurresultaat

Technologie IGORA COLOR10 WERKT MET ONZE BAANBREKENDE TECHNOLOGIE: DE AMINOZUUR-DRAGER STAP 1 PERFORMANTE KLEURPIGMENTEN en AMINOZUREN* worden gecombineerd om samen een AMINOZUUR-DRAGER te vormen. STAP 2 De AMINOZUREN werken als een EXPRES-DRAGER. Omdat de chemische structuur van de aminozuren vergelijkbaar is met de haarstructuur, kunnen zij eenvoudig met het kleurpigment tot de haarschacht doordringen. De pigmenten kunnen daardoor SNELLER DOORDRINGEN. *arginine en glycine staan bekend om hun stabiliserende en versterkende effect op het eiwitstructuur van het haar waardoor het gaat glanzen en hanteerbaar wordt.

Schwarzkopf Igora Color 10 Haarkleuren Kopen? Bij Probeauty natuurlijk!

Schwarzkopf Igora Color 10 Haarkleuren Kopen?

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.