Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Kleur

Kleur

Wella Invigo Color Recharge

Wella Invigo Color Recharge

Wella Invigo Color Recharge

Een groot nadeel aan gekleurd haar is dat de intensiteit van de kleur kan vervagen en de kleur heel anders lijkt dan eerst. Het haar krijgt soms na een tijdje een doffe en ongezonde uitstraling. Vind jij het belangrijk om je haarkleur langer mooi te houden tussen twee verfbeurten in? Dan is de Wella Invigo Color Recharge lijn wellicht iets voor jou. 

Wat is Wella Invigo Color Recharge?

De nieuwe lijn van Wella: Invigo Color recharge, bestaat uit verschillende shampoos en conditioners die speciaal zijn ontwikkeld voor kleurbehoud. Wella Invigo Color Recharge zorgt ervoor dat de vervaging van de kleur wordt verminderd, waardoor het haar langer mooi blijft. Blond of bruin haar? Het maakt voor deze lijn niets uit. Color Recharge is bedoeld voor zowel koele als warme tinten in het haar. Daarnaast kunnen de producten uit de lijn van Color Recharge dagelijks gebruikt worden. Deze lijn is niet schadelijk voor het haar. Integendeel! De producten uit deze lijn zorgen juist voor het extra voeden van het haar, waardoor het haar staalt en zacht aanvoelt. Een directe verzorging dus.

De Producten Van Wella Invigo Color Recharge

Color Recharge is bedoeld voor zowel blond als bruin haar. Voor koele blonde haarkleuren is er de Wella Color Recharge No Yellow Shampoo. Dit is een shampoo die de kleur opfrist van natuurlijk blond of blond geverfd haar door gele ondertonen in het haar te bestrijden. Voor een optimaal resultaat wordt de Wella Color Recharge Cool Blonde Conditioner in combinatie met deze shampoo aangeraden. Voor de koele brunettes onder ons heeft Wella ook een ideale conditioner ontwikkeld, de Cool Brunette Conditioner. Naast conditioners voor blond en bruin haar, zijn er ook conditioner om de rode haarkleur zo lang mogelijk levendig te houden zoals de Warm Red Conditioner.

Bestel Wella Invigo Color Recharge online bij ProBeauty

Shop de producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws!

Wella Invigo Color Recharge Kopen?

Actieve filters