Filteren op

Selections

Selections

Haartype

Haartype

Soort

Soort

Lijn

Lijn

Type / SKU

Type / SKU

Welloxon

Wella Welloxon

Ben jij op zoek naar de ideale kleurontwikkelaar voor in jouw salon? Wella biedt als ideale partner permanente kleur- en oplichtingsproducten en perfect passende developers. Wella Welloxon is een fijne waterstofperoxide die geschikt is voor alle haarkleuringen. Het is een romige, dikke, crème-achtige waterstof om te gebruiken in combinatie met de Wella haarkleuringen, met in het bijzonder de Wella Koleston haarkleuringen.

Wella Welloxon

Welloxon Perfect is een fijne waterstofperoxide van Wella die geschikt is voor alle haarkleuringen van Wella. Zo zijn ook de haarkleuringslijnen van Wella Koleston goed te gebruiken in combinatie met Wella Welloxon. Deze developer is een aanvulling voor je salon en verbetert de kleurresultaten.

Verschillende percentages

Wella Welloxon begint bij een percentage van 4%. Daarnaast is de developer ook verkrijgbaar in de volgend percentages: 6%, 9% en 12%. Welk percentage je nodig hebt, ligt aan de staat van het haar dat je wil kleuren en wat je wil bereiken met de kleur. Wella Welloxon is opnieuw geformuleerd om optimale kleurresultaten te bereiken. De developer mengt eenvoudig en snel en kan super nauwkeurig aangebracht worden. Daarnaast hecht het perfect aan folies en is het gemakkelijk uit te spoelen. Hierdoor zorgt Welloxon voor een comfortabele ervaring voor de klant.

Bestel Wella Welloxon online bij ProBeauty

Shop de producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws!

Welloxon Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Probeauty!

Actieve filters