Filteren op

Selections

Selections

Kleur

Kleur

Loreal Hair Touch Up

Loreal Professionnel Haïr Touch Up

L’Oréal Professionnel Hair Touch Up

Vind jij grijze uitgroei ook zo vervelend en wil je daar het liefst zo snel mogelijk van af? Dat kan! Met de L’Oréal Professionnel Hair Touch Up. Met deze lijn laat je grijze uitgroei in slecht enkele seconden verdwijnen. Ben jij ook benieuwd hoe?

De werking van Hair Touch Up

De ultieme spray, ontwikkeld door L’Oréal Professionnel, zorgt ervoor dat jouw uitgroei binnen no-time verdwijnt. Dit komt doordat de pigmenten in de spray zich mengen met de eigen haarkleur. Hierdoor zie je het product niet in je haar zitten en is het resultaat super natuurlijk. Je spoelt de spray ook heel gemakkelijk weer uit tijdens het wassen van je haar. De L’Oréal Professionnel Hair Touch Up is beschikbaar in zes verschillende kleuren: Black, BrownDark BlondeLight Brown, Mahogany Brown en Warm Blonde.

Hoe te gebruiken?

De spuitmond van de spray is erg dun. Dit is zo ontwikkeld zodat de spray op een precieze manier kan worden aangebracht op het haar. Zorg allereerst dat je haar helemaal droog is. Schud de spuitbus daarna goed voor gebruik. Houd de spray op ongeveer 15 centimeter afstand van je hoofd. Spray de Hair Touch Up op de gewenste plek, zoals de haarscheiding en/of haarlijn en weg is je uitgroei!

Bestel L’Oréal Professionnel Hair Touch Up online bij ProBeauty

Ben je benieuwd naar deze lijn en wil jij ook van je grijze uitgroei af? Probeer dan nu de L’Oréal Professionnel Hair Touch Up. Shop de producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze snel in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws!

Shop L’Oréal Professionnel Hair Touch Up voordelig bij ProBeauty!

Actieve filters