Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Redken Color Extend Brownlights

Redken Color Extend Brownlights - Voor Koel Bruin Haar

De Redken Color Extend Brownlights serie is perfect geschikt als 'toning haircare' voor al het natuurlijke en geverfde bruine haar. Het blauwe pigment zorgt ervoor dat gele en oranje tonen geneutraliseerd worden. Je bruine haar zal niet alleen een prachtige kleur krijgen, maar ook meer glanzen en gezonder aanvoelen. Wanneer je gebruik maakt van de Redken Color Extend Brownlights Shampoo en Redken Color Extend Brownlights Conditioner wordt het haar twee keer zo sterk en wordt het haar die gevoed. Doordat het haar versterkt wordt krijgt het haar een gezonde en verzorgde uitstraling. En wist je dat de Redken Color Extend Brownlights verpakking uit 93% gerecycled plastic bestaat? Dat is goed voor jou en het milleu!

In Het Kort Over Redken:

Redken is een merk dat zich al sinds 1960 bezig houdt met het verbeteren van het haar. Hierbij baseert Redken zich op de wetenschap en scheikundige ontwikkelingen. Met deze wetenschappelijke aanpak bouwen ze aan de beste producten die helpen de structuur van je haar tot diep in de vezel te verzorgen. De Redken Volume Injection is zo ontwikkelt dat het je haar aanzienlijk dikker en gezonder maakt!

Andere Populair Series Van Redken Zijn:

Redken Color Extend Magnetics

Redken All Soft

Redken All Soft Mega

Redken Extreme

Redken Extreme Lengths

Voordelig Redken Color Extend Brownlights Kopen?

Bij ProBeauty.nl koop je voordelig al jouw favoriete Redken Producten zoals de Redken All SoftRedken Color Extend MagneticsRedken Volume Injection of de Redken Brews. Altijd snel geleverd! Shop vandaag nog bij ProBeauty.nl en wij zorgen dat je het snel in huis hebt!

Redken Color Extend Brownlights Kopen?

Actieve filters