Filteren op

Selections

Selections

Inhoud

Inhoud

Kleur Hoogte

Kleur Hoogte

Loreal Professionnel INOA Haarkleuren

L’Oréal Professionnel INOA Haarkleuren

L’Oréal Professionnel INOA is een permanente haarkleuring zonder ammoniak op basis van ODS (Oil Delivery System). Deze innovatieve geurloze kleurformule is verrijkt met een olie om de kleur het haar binnen te laten dringen met een grijsdekking tot wel 100%. In tegenstelling tot klassieke permanente kleuringen is de kleuring ammoniak vrij. De FUNDamental kleuren geven een 100% diepe dekking aan het grijze haar. Hi Resist kleuren zorgen dat de kleur nog langer houdbaar blijft. Enkele kleuren kunnen extra rode kleurmoleculen bevatten waaronder:

  • Rubilane voor intens koper
  • DM5 voor vermiljoen rood
  • Carmilane voor violine rode tinten

De kleur blijft langdurig behouden en de haarkleuring bevat diverse voedende ingrediënten voor een optimaal gezond uitziende vezel. Het haar krijgt een prachtige glans en levendige kleur en door de hydraterende formule blijft ook de hoofdhuid comfortabel aanvoelen.

Bestel L’Oréal Professionnel INOA Haarkleuren online bij ProBeauty

Bij ProBeauty shop je de INOA Haarkleuren altijd veilig, voordelig en snel. Dankzij ons brede assortiment aan kleuren, is de juiste verf altijd binnen handbereik. Betalen gaat bij ons ook erg gemakkelijk en veilig. Kies voor IDEAL, Creditcard, Paypal of betaal achteraf door middel van Afterpay. Shop vandaag nog jouw favoriete haarverf bij ProBeauty!

Loreal Professionnel INOA Haarkleuren Kopen?

Actieve filters