Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Kleur Hoogte

Kleur Hoogte

Kleur Karakter

Kleur Karakter

Schwarzkopf BlondMe Haarkleuren

Schwarzkopf BlondMe Haarkleuren

BLONDME is de eerste kleurversteviging en verzorging voor trendy blonde perfectie dat veiliger is dan ooit tevoren. BLONDME is het enige professionele expertmerk dat speciaal gemaakt is voor blondines. We begrijpen dat blondines op maat gemaakte kleur- en verzorgingsoplossingen nodig hebben om de perfect blonde look te bereiken en te behouden.

Belangrijkste voordelen Highlightkleur voor oplichten en kleuren op een donkere of eerder gekleurde ondergrond Beschermt de haarvezel tijdens het proces voor beperkte haarbreuk Tot wel 5 niveaus van oplichten Perfect voor het aanbrengen van folie verwijderd van de hoofdhuid en kleurtechnieken uit de vrije hand

Technologie Bond enforcing colour technologie Tijdens het blonderen kan de haarstructuur beschadigd raken door het breken van de binnenste haarbruggen. Als resultaat wordt de stabiliteit van het haar verminderd en is het haar vatbaar voor haarbreuk. De nieuwe Bond Enforcing-technologie is ontworpen om het haardiep van binnenuit te beschermen. Het bevat zeer efficiënt barnsteenzuur dat tijdens het oxidatieve proces in het haar doordringt en een beschermende laag rond de haarbruggen creëert. Hierdoor overleven de meeste haarbruggen het blondeerproces en behoudt het haar zijn kracht en elasticiteit. De unieke Bond Enforcing-technologie met zeer efficiënt barnsteenzuur is in de hoogpresterende BLONDME ontkleurings-, oplichtings- en witte mengformules geïntegreerd.

Goedkoop Schwarzkopf BlondMe Haarkleuren Kopen?

Schwarzkopf BlondMe Haarkleuren Kopen?

Actieve filters