Filteren op

Selections

Selections

Kleur Hoogte

Kleur Hoogte

Lijn

Lijn

Type / SKU

Type / SKU

Schwarzkopf Igora Vibrance Haarkleuren

Schwarzkopf Igora Vibrance Haarkleuren

IGORA VIBRANCE - onze state-of-the-art vochtinbrengende demi-permanente haarkleur met een vloeibare formule die in een gel of een crème kan veranderen voor meer service-opties. Ontdek hoe IGORA VIBRANCE meer kan betekenen voor uw creativiteit, klanten en uw bedrijf op het gebied van haarkleuring.

Belangrijkste voordelen Neutrale tot koele tinten met tot 50% grijsdekking en een natuurlijke kleurrichting. Vochtinbrengende demi-permanente haarkleur. Tot wel 100% meer Insta Shine* *ten opzichte van onbehandeld haar Tot 50% grijsdekking

Technologie Het vochtbeschermingscomplex met AQUAXYL® stabiliseert het interne vochtniveau van het haar middels een combinatie van suikermoleculen en vitaminen. Het helpt de watercirculatie binnenin het haar te controleren tijdens het ontwikkelingsproces en stabiliseert de interne structuur van elke haarvezel. Deze 'bescherming tegen uitdroging', samen met het gebruik van tot wel 40% minder alkaliserende stoffen (monoëthanolamine), creëert een schoon oppervlak voor een gelijkmatig kleurresultaat en helpt bij de bescherming tegen haarbreuk. De alcoholvrije formule verrijkt met vitamine B3 en B5 beschermt en egaliseert het haaroppervlak voor een levendige glans.

Voordelig Schwarzkopf Igora Vibrance Haarkleuren Kopen?

Schwarzkopf Igora Vibrance Haarkleuren Kopen?

Actieve filters