Schwarzkopf Professional Haarkleuren

Schwarzkopf Professional Haarkleuren

Vind hier alle Schwarzkopf Professional haarkleuren. Bij Schwarzkopf Professional staat kleur al meer dan 100 jaar centraal in wat we doen. IGORA stelt nieuwe normen in de markt en stimuleert de creativiteit van kleurspecialisten – al meer dan 50 jaar. De trends een stap voor zijn, is altijd onze toewijding aan kleur geweest voor u.

We begrijpen dat u een kleur nodig heeft waarop u kunt vertrouwen om u nooit in de steek te laten.

Verbluffende prestaties en 100% betrouwbaarheid kenmerken onze professionele haarkleuren – zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Productlijnen van Schwarzkopf professional zijn o.a. Schwarzkopf Professional Igora Royal, Schwarzkopf Professional Igora Vibrance, Schwarzkopf professional Blond Me, Schwarzkopf Professional Chroma IDSchwarzkopf Professional Essensity

Schwarzkopf Professional Haarkleuren kopen?

Schwarzkopf Professional Haarkleuren Kopen?

Subcategorieën

  • Schwarzkopf Igora...

    Schwarzkopf Igora Royal

    IGORA ROYAL - ECHTE KLEUR IN HIGH DEFINITION Ontwikkeld met kleurenexperts, voor kleurenexperts staat IGORA ROYAL voor echte kleur: echte prestaties, echte inspiratie en echte samenwerking. Het stelt u in staat true-to-taft kleurresultaten te bereiken, versterkte intensiteit en maximale dekking. IGORA ROYAL levert 100% betrouwbaarheid voor uw kleurbehoeften.

    Belangrijkste voordelen Natuurlijke kleurrichting Permanente haarkleur True-to-taft kleurresultaten Tot 100% grijsdekking tot basiskleur 9 Technologie

    De IGORA ROYAL High Definition-technologie bevat een high definition kleurpigment-matrix voor de duidelijkste kleurrichting, verbeterde true-to-taft resultaten, versterkte intensiteit en maximale dekking.

    Voordelig Schwarzkopf Igora Royal Kopen?

  • Schwarzkopf Igora...

    Schwarzkopf Igora Vibrance Haarkleuren

    IGORA VIBRANCE - onze state-of-the-art vochtinbrengende demi-permanente haarkleur met een vloeibare formule die in een gel of een crème kan veranderen voor meer service-opties. Ontdek hoe IGORA VIBRANCE meer kan betekenen voor uw creativiteit, klanten en uw bedrijf op het gebied van haarkleuring.

    Belangrijkste voordelen Neutrale tot koele tinten met tot 50% grijsdekking en een natuurlijke kleurrichting. Vochtinbrengende demi-permanente haarkleur. Tot wel 100% meer Insta Shine* *ten opzichte van onbehandeld haar Tot 50% grijsdekking

    Technologie Het vochtbeschermingscomplex met AQUAXYL® stabiliseert het interne vochtniveau van het haar middels een combinatie van suikermoleculen en vitaminen. Het helpt de watercirculatie binnenin het haar te controleren tijdens het ontwikkelingsproces en stabiliseert de interne structuur van elke haarvezel. Deze 'bescherming tegen uitdroging', samen met het gebruik van tot wel 40% minder alkaliserende stoffen (monoëthanolamine), creëert een schoon oppervlak voor een gelijkmatig kleurresultaat en helpt bij de bescherming tegen haarbreuk. De alcoholvrije formule verrijkt met vitamine B3 en B5 beschermt en egaliseert het haaroppervlak voor een levendige glans.

    Voordelig Schwarzkopf Igora Vibrance Haarkleuren Kopen?

  • Schwarzkopf Igora...

    Schwarzkopf Igora Absolutes Haarkleuren

    IGORA ROYAL Absolutes permanente kleurcrème met tot 100% grijsdekking. De crème kan voor alle kleurtechnieken worden gebruikt. Het geeft een intense fashiontint en superieure dekking van wit haar voor volwassen haar en tot 3 niveaus van lift. IGORA ROYAL Absolutes met siliamine en collageen bevatten een lang-keten verzorgend polymeer dat zich hecht aan het oppervlak van de schubbenlaag. De gladde top van het polymeer creëert een glad, gelijkmatig oppervlak waardoor het haar een optimale toon en glans krijgt

    Goedkoop Schwarzkopf Igora Absolutes Haarkleuren kopen?

  • Schwarzkopf BlondMe...

    Schwarzkopf BlondMe Haarkleuren

    BLONDME is de eerste kleurversteviging en verzorging voor trendy blonde perfectie dat veiliger is dan ooit tevoren. BLONDME is het enige professionele expertmerk dat speciaal gemaakt is voor blondines. We begrijpen dat blondines op maat gemaakte kleur- en verzorgingsoplossingen nodig hebben om de perfect blonde look te bereiken en te behouden.

    Belangrijkste voordelen Highlightkleur voor oplichten en kleuren op een donkere of eerder gekleurde ondergrond Beschermt de haarvezel tijdens het proces voor beperkte haarbreuk Tot wel 5 niveaus van oplichten Perfect voor het aanbrengen van folie verwijderd van de hoofdhuid en kleurtechnieken uit de vrije hand

    Technologie Bond enforcing colour technologie Tijdens het blonderen kan de haarstructuur beschadigd raken door het breken van de binnenste haarbruggen. Als resultaat wordt de stabiliteit van het haar verminderd en is het haar vatbaar voor haarbreuk. De nieuwe Bond Enforcing-technologie is ontworpen om het haardiep van binnenuit te beschermen. Het bevat zeer efficiënt barnsteenzuur dat tijdens het oxidatieve proces in het haar doordringt en een beschermende laag rond de haarbruggen creëert. Hierdoor overleven de meeste haarbruggen het blondeerproces en behoudt het haar zijn kracht en elasticiteit. De unieke Bond Enforcing-technologie met zeer efficiënt barnsteenzuur is in de hoogpresterende BLONDME ontkleurings-, oplichtings- en witte mengformules geïntegreerd.

    Goedkoop Schwarzkopf BlondMe Haarkleuren Kopen?

  • Schwarzkopf Essensity...

    Schwarzkopf Essensity Haarkleuren

    ESSENSITY - Ontdek onze eerste permanente ammoniakvrije oliekleuring met phytolipid technologie

    Belangrijkste voordelen Natuurlijke kleurrichting Ammoniakvrije permanente kleurcrème Natuurlijke kleurresultaten met verschillende tinten Tot wel 100% grijsdekking met ESSENSITY Oil Developer 5, 5% 18 Vol. (tot niveau 9) Technologie

    ESSENSITY Phytolipid Technologie bestaat uit plantaardige olie en een organisch extract van druivenpitolie met lipiden dat wordt aangetroffen in gezond haar en de kleurprestatie stimuleert.

    Goedkoop Schwarzkopf Essensity Haarkleuren Kopen?

  • Schwarzkopf Igora...

    Schwarzkopf Igora Expert Mousse Haarkleuren

    Belangrijkste voordelen

    Heldere tinten voegen een schitterende glans toe Semi-permanente verzorgende kleurmousse Houdt tot 8 wasbeurten Tot 20% grijsdekking Technologie Emulsie tot schuim technologie voor het eenvoudig aanbrengen van kleur en perfecte verzorging en glans.

    Schwarzkopf Igora Expert Mousse Haarkleuren Kopen? Bij Probeauty natuurlijk!

  • Schwarzkopf Igora...

    Schwarzkopf Igora Color 10 Haarkleuren

    IGORA Welkom in de wereld van IGORA, de kleur van de verbeelding, het eerste kleurmerk ontwikkelt met en voor kleurenexperts. Door producten en services te combineren om een zeer individuele haarkleur te creëren, levert dit fascinerende assortiment u alles wat u wenst, van harmonieuze natuurtinten tot glamoureuze en opwindende modieuze tinten. IGORA staat voor de beste prestaties, de nieuwste inspiratie en echte samenwerking.

    Belangrijkste voordelen Natuurlijke kleurrichting met 100% grijsdekking Inwerktijd slechts 10 minuten Perfecte grijsdekking Langhoudend en stralend kleurresultaat

    Technologie IGORA COLOR10 WERKT MET ONZE BAANBREKENDE TECHNOLOGIE: DE AMINOZUUR-DRAGER STAP 1 PERFORMANTE KLEURPIGMENTEN en AMINOZUREN* worden gecombineerd om samen een AMINOZUUR-DRAGER te vormen. STAP 2 De AMINOZUREN werken als een EXPRES-DRAGER. Omdat de chemische structuur van de aminozuren vergelijkbaar is met de haarstructuur, kunnen zij eenvoudig met het kleurpigment tot de haarschacht doordringen. De pigmenten kunnen daardoor SNELLER DOORDRINGEN. *arginine en glycine staan bekend om hun stabiliserende en versterkende effect op het eiwitstructuur van het haar waardoor het gaat glanzen en hanteerbaar wordt.

    Schwarzkopf Igora Color 10 Haarkleuren Kopen? Bij Probeauty natuurlijk!

Actieve filters