Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Kleur

Kleur

Kleur Hoogte

Kleur Hoogte

Kleur Karakter

Kleur Karakter

Lijn

Lijn

Type / SKU

Type / SKU

Loreal Professionnel Dia Haarkleuring

L’Oréal Professionnel Dia Haarkleuren

L’Oréal Professionnel Dia Light

Dialight is een zure crème kleuring zonder ammoniak, voor gekleurd en/of gevoelig haar. Het heeft respect voor het haar en kan tot 2,5 tint donkerder kleuren. Langhoudbare kleuren met respect voor het haar en een intense glans. Te mengen met één van de Diactivateurs, afhanelijk van het gewenste resultaat. Met de kleurloze clear kan een andere kleur afgezwakt worden voor een minder intens resultaat. De kleuren kunnen extra rode kleurmoleculen bevatten waaronder:

Rubilane voor intens koper DM5 voor vermiljoen rood

Een aantal lichte kleuren behoren tot de Milkshake kleuren (MS) deze kleuren kunnen worden toegepast op een lichte ondergrond vanaf een kleurhoogte 8 om een pastel tint te creëren/ het haar te tonen na een ontkleuring. De inwerktijd kan gehalveerd worden.

L’Oréal Professionnel Dia Richesse

Met Dia Richesse kleurt het natuurhaar tot wel 4 tinten donkerder met een mooi vol karakter en een intense glans. Het haar voelt zacht en glad aan. Het heeft de mogelijkheid om tot 1 tint te verhelderen en kan tot 70% grijshaar dekken. Te mengen met één van de Diactivateurs, afhanelijk van het gewenste resultaat. Met de kleurloze clear kan een andere kleur afgezwakt worden voor een minder intens resultaat. De kleuren kunnen extra rode kleurmoleculen bevatten waaronder: Rubilane voor intens koper DM5 voor vermiljoen rood Een aantal lichte kleuren behoren tot de Milkshake kleuren (MS) deze kleuren kunnen worden toegepast op een lichte ondergrond vanaf een kleurhoogte 8 om een pastel tint te creëren of om het haar te tonen na een ontkleuring. De inwerktijd kan gehalveerd worden.

Bestel L’Oréal Professionnel Majirel Cool Inforced Haarkleuren online bij ProBeauty

Bij ProBeauty shop je de Majirel Cool Inforced Haarkleuren altijd veilig, voordelig en snel. Dankzij ons brede assortiment aan kleuren, is de juiste verf altijd binnen handbereik. Betalen gaat bij ons ook erg gemakkelijk en veilig. Kies voor IDEAL, Creditcard, Paypal of betaal achteraf door middel van Afterpay. Shop vandaag nog jouw favoriete haarverf bij ProBeauty!

Loreal Professionnel Dia Haarkleuring Kopen?

Actieve filters