Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Kleur Hoogte

Kleur Hoogte

Lijn

Lijn

Sub Lijn

Sub Lijn

Loreal Majirel Haarverf

L’Oréal Professionnel Majirel

De Majirel haarkleuringen van L’Oréal Professionnel zijn de favoriet van veel haarstylisten. De rijke kleuring heeft een gladde, romige textuur en dekt perfect tot wel 100%. Dit maakt de verf ideaal voor het bedekken van grijze haren. De kleur blijft wekenlang mooi en intens vol diepe pigmenten en met een prachtige glans. Het haar voelt na gebruik glad en zacht aan. Het kleurenpalet is zo breed, van lichtblond tot intens zwart, dat voor iedereen de perfecte kleur te vinden is. De Majirel haarverf kan het haar tot wel drie tinten donkerder of lichter maken. Voor welke kleur ga jij? Blond, koper, pastelroze of kastanjebruin? 

Over de Loreal Professionnel Majirel Haarkleur

L’Oréal Professionnel Majirel is een crèmekleuring met een intens kleurresultaat met een diepe verzorging en veel glans. Geen natuurtint maar veel karakter voor een intens resultaat. Toepasbaar op meerdere kleurhoogtes.

Verzorging en bescherming IONÈNE G is een cationisch polymeer wat het haar beschermt, zacht maakt en makkelijk doorkambaar met een langdurige glans. Intern beschermt het de interne structuur van het haar gedurende de kleuring. Zone C (vezellaag) Extern beschermt het het haar, zorgt het voor een betere houdbaarheid van de kleur en geeft het een ultieme glans. Zone A (oppervlakte)

INCELL bestaat voornamelijk uit ceramide wat het intercellulair cement in zone B (schubbenlaag) verstevigt en de weerstand van het haar tegen invloeden van buitenaf verhoogt. Ceramiden bestaan voor 60% uit lipiden wat het haar mooi glad maakt.

Bestel L’Oréal Professionnel Majirel online bij ProBeauty

Bij ProBeauty shop je de Majirel haarkleuringen altijd veilig, voordelig en snel. Dankzij ons brede assortiment aan kleuren, is de juiste verf altijd binnen handbereik. Betalen gaat bij ons ook erg gemakkelijk en veilig. Kies voor IDEAL, Creditcard, Paypal of betaal achteraf door middel van Afterpay. Shop vandaag nog jouw favoriete haarverf bij ProBeauty!

Loreal Majirel Haarverf Kopen?

Actieve filters