Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Lengte snoer

Lengte snoer

Draadloos

Draadloos

Voltage

Voltage

Lijn

Lijn

Loreal Steampod

L’Oréal Professionnel Steampod

Ben jij erachter gekomen dat het gebruik van een stijltang je haar flink kan beschadigen? Of dat door het gebruik van een stijltang de glans in je haar verdwijnt? Ben jij daarnaast altijd al benieuwd naar een professionele stoomstijltang? Ontdek dan nu de populairste stoomstijltang van het moment.

L’Oréal Professionnel Steampod

De stijlstang van L’Oréal Professionnel gebruikt stoom tijdens het steilenlen van je haar om je haar op een optimale manier te beschermen. Daarnaast bereik je het optimale resultaat binnen no-time! Het water dat gebruikt wordt voor de Steampod 3.0 wordt continue gezuiverd door het ingebouwde water-mineralisatie systeem.De unieke werking van deze Steampod zorgt voor een 2x sneller en soepeler resultaat. Het haar wordt ook 2x gladder en zorgt het voor maar liefst 91% minder schade. De Steampod 3.0 bevat kleine kammetjes, die bevestigd kunnen worden aan de zijkant van de platen, om ervoor te zorgen dat de stijltang makkelijker door je haar glijdt tijdens het stijlen. Hierdoor wordt de kans op haarbreuk aanzienlijk verminderd. 

Optimale bescherming

De stoom van de Steampod 3.0 zorgt er tijdens het stijlen voor dat de haarschubben worden geopend. Voordat je gebruik maakt van de Steampod 3.0, wordt aangeraden een hittebeschermer te gebruiken. L'Oréal heeft hiervoor de perfecte producten voor ontworpen. Zo is er een Steam-Activated Milk voor fijn haar en een Smoothing Cream voor dik haar. Föhn het haar na het gebruik van één van de hittebeschermers eerst droog. Vervolgens stijl je jouw haar met de steampod in het gewenste model. Voor een optimaal resultaat kun je er ook voor kiezen om het L'oréal Professionnel SteamPod 3.0 Protecting Concentrate te gebruiken. Dit haarserum zorgt ervoor dat dat het haar tijdens het stijlen een mooie glans krijgt en wordt beschermd en gevoed.

Bestel L’Oréal Professionnel Steampod online bij ProBeauty

Ben je benieuwd naar de Steampod en wil jij ook je haar kunnen stijlen, zonder het haar te beschadigen? Shop hem dan bij ProBeauty! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws!

Loreal Steampod Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Probeauty!

Actieve filters