Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Lijn

Lijn

Wella Invigo Pro Service

Wella Invigo Service

Ben je toe aan een nieuwe haarkleuring? Maar wil je niet jouw haar beschadigen. Gelukkig heeft Wella de Invigo Service lijn ontwikkeld met kleurhulpmiddelen om het kleuren zo goed mogelijk te laten verlopen.

De producten van Invigo Service

De Invigo Service lijn bestaat uit drie verschillende producten. De Wella Service Post Color Treatment is een lichtgewicht kleurnabehandeling die zowel demi-permanente als permanente kleurresultaten beschermt en verbetert. De Wella Service Skin Protection Cream is een crème die voorkomt dat de haarverf in de huid trekt tijdens een kleurbehandeling. Deze crème is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Toch geknoeid? De Wella Service Kleur Vlekverwijderaar helpt bij het veilig verwijderen van de vlekken op de huid die veroorzaakt zijn door semi-, demi- of permanente haarverf.

Hoe werkt het?

De Wella Invigo Service lijn bestaat uit drie verschillende producten die speciaal ontwikkeld zijn voor haarverf behandelingen. De producten zijn geschikt voor iedereen en dus ook voor elk haartype. De bedoeling van deze lijn is dat haarverf behandelingen beter en efficiënter uitgevoerd kunnen worden, ook vanuit huis. De producten uit deze lijn zorgen ervoor dat de huid en het haar beschermd worden tijdens het verven van het haar.

Bestel Wella Invigo Service online bij ProBeauty

Shop de Service producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws!

Wella Invigo Pro Service Kopen?

Actieve filters