Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Lijn

Lijn

Kerastase Soleil

Kérastase Soleil

Deze lijn van Kérastase beschermt het haar tegen de zon, zoutwater en chloor. De producten verzorgen en hydrateren het haar, zodat het haar weer zacht en glanzend wordt.

Over de producten van Kérastase Soleil

Soleil bevat haarverzorgingsproducten om het haar voor, tijdens en na blootstelling aan de zon te beschermen. Gebruik de Kerastase Soleil Creme UV Sublime 150 ml voordat je de zon in gaat. Deze leave-in crème beschermt het haar tot wel 24 uur tegen zon en UV-straling. De crème bevat vitamine E en kokoswater. Deze ingrediënten hydrateren het haar en geven een prachtige glans. Tijdens het zonnen kun je de Kerastase Soleil Huile Sirene Haarmist 150 ml op het haar sprayen. Het hydrateert, geeft textuur en creëert ook nog eens prachtige beach waves. De Kerastase Soleil Bain Apres Soleil Shampoo 250 ml is een koele aftersun reiniger. De shampoo verwijdert resten van zout, zand en chloor en heeft een verkoelend effect. Het haar wordt gevoed en gehydrateerd en wordt voorzien van een prachtige glans.

Kérastase Soleil producten kopen?

Bij ProBeauty vind je alle Kérastase Soleil producten. Ruime keuze, snelle levering en de beste prijzen. Koop nu jouw favoriete Kérastase Soleil producten en wij zorgen dat het snel bij jou in huis is!

Kerastase Soleil Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Probeauty!

Actieve filters