Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Lijn

Lijn

Kerastase Elixir Ultime

Kérastase Elixir Ultime

Deze lijn van Kérastase laat het haar weer stralen en is geschikt voor alle haartypes. De camellia olie maakt het haar soepel en geeft een prachtige glans. De marula olie geeft het haar voeding en bescherming vanaf de aanzet. De producten ruiken heerlijk en laten het haar de hele dag naar bloemetjes ruiken.

Over de producten van Kérastase Elixir Ultime

Elixir Ultime laat alle haartypes weer stralen, maar richt zich ook specifieker op fijn, dik en gekleurd haar. De Kerastase Elixir Ultime Bain Shampoo 250 ml is geschikt voor alle haartypes en bevat oliën die het haar zacht en glad maken. De shampoo is vrij van siliconen en parabenen. Breng de Kerastase Elixir Ultime Fondant Conditioner 200 ml aan op normaal tot fijn haar. De conditioner voedt intens en geeft een prachtige glans. Gebruik eens per week de Kerastase Elixir Ultime Masque 200 ml voor extra voeding tot diep in de haarwortel om het haar te herstellen. De Kerastase Elixir Ultime Huile Rose Haarolie 100 ml is geschikt voor gekleurd haar. De haarolie voedt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het geeft een prachtige glans.

Kérastase Elixir Ultime producten kopen?

Bij ProBeauty vind je alle Kérastase Elixir Ultime producten. Ruime keuze, snelle levering en de beste prijzen. Koop nu jouw favoriete Kérastase Elixir Ultime producten en wij zorgen dat het snel bij jou in huis is!

Kerastase Elixir Ultime Kopen?

Actieve filters