Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Symbiose

Kérastase Symbiose anti-roos haarproducten

Kérastase Symbiose is speciaal ontwikkeld voor haar met roos en/of schilfers. De producten uit deze lijn gaan langdurig roos en schilfers tegen. Naast de anti-roos werking, verzorgt en reinigt Kérastase Symbiose het haar en de hoofdhuid. Alle producten uit deze lijn zijn sulfaat- en silicoonvrij.

Kérastase Symbiose: Hoe werkt het?

Een stoornis in de celvernieuwing veroorzaakt roos en schilfers. De anti-roos haarproducten uit deze lijn bestaan uit een speciale combinatie van drie ingrediënten: salicylzuur, bifidus en prioctone alomine. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de snelheid van de celvernieuwing afneemt en daarmee ook de roos en schilfers.

Gebruik Kérastase Symbiose voor de vette of droge hoofdhuid:

Anti-roos haarproducten voor de vette en gevoelige hoofdhuid

Stap 1: Start met een Micro-Peeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat dat de roos en schilfers loskomen van de hoofdhuid.

Stap 2: Gebruik vervolgens dit Kérastase Symbiose anti-roos shampoo om het haar te reinigen, voeden en hydrateren. Ook verwijdert de shampoo overtollig talg en roos/schilfers.

Stap 3: Gebruik het Kérastase Symbiose anti-roos haarmasker om het haar te verzorgen en kalmeren.

Stap 4: Voeg dit Kérastase Symbiose anti-roos nachtserum toe om de hoofdhuid balans ter herstellen en roos en schilfers te voorkomen.

Anti-roos haarproducten voor de droge en gevoelige hoofdhuid

Stap 1: Start met een Micro-Peeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat dat de roos en schilfers loskomen van de hoofdhuid.

Stap 2: De Kérastase Symbiose anti-roos shampoo hydrateert en kalmeert de droge en gevoelige hoofdhuid.

Stap 3: Gebruik de Kérastase Symbiose anti-roos conditioner om je haar te verzorgen, verzachten en hydrateren.

Stap 4: Voeg dit Kérastase Symbiose anti-roos nachtserum toe om de hoofdhuid balans te herstellen en roos en schilfers te voorkomen.

Kérastase Symbiose kopen? Shop bij ProBeauty.nl

Actieve filters