Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Lijn

Lijn

Kerastase Genesis Homme

Kerastase Genesis Homme

Deze lijn van Kérastase is speciaal ontwikkeld voor mannen met dunner wordend haar. Genesis Homme bevat 3 verschillende routines voor voller en dikker haar. De producten zijn gemakkelijk in gebruik en hebben een dubbele werking tegen haaruitval, waardoor het haar er onmiddellijk dikker uitziet en voelt in slechts zes weken tijd.

Soorten producten

Genesis Homme bevat producten voor mannen met haaruitval, zoals de Kerastase Genesis Homme Serum 90 ml. Dit product is geschikt voor dagelijks gebruik en gaat haaruitval tegen, heeft een kalmerend effect en vermindert eventuele jeuk. Daarnaast bevat de lijn ook producten voor mannen met dunner wordend of fijn haar. De Kerastase Genesis Homme Shampoo Bain Force 250 ml is geschikt voor dagelijks gebruik en verdikt en zuivert het haar. Naast verzorgingsproducten bevat deze lijn ook een stylingsproduct, namelijk de Kerastase Genesis Homme Klei Wax Cire 75 ml. Dit is een verdikkende klei met een flexibele medium hold en matte finish.

Kerastase Genesis Homme producten kopen?

Bij ProBeauty vind je alle Kerastase Genesis Homme producten. Ruime keuze, snelle levering en de beste prijzen. Koop nu jouw favoriete Kerastase Genesis Homme producten en wij zorgen dat het snel bij jou in huis is!

Kerastase Genesis Homme Kopen?

Actieve filters