Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Lijn

Lijn

Kerastase Densifique

Kérastase Densifique

Deze lijn van Kérastase is speciaal ontwikkeld voor haaruitval. De producten verhogen de haardichtheid, creëren meer haarmassa en reinigen grondig. Met als resultaat meer volume, stevige textuur en een prachtige glans.

Over de producten van Kérastase Densifique

Densifique bestaat uit producten voor zowel vrouwen als mannen. De Kerastase Densifique Bain Densite 250 ml is voor dunner wordend haar. De shampoo herstelt, geeft meer body en maakt het voller. De Kerastase Densifique Bain Densité Homme Shampoo 250 ml is geschikt voor mannen en geeft meer textuur, reinigt diep en laat het haar er voller uitzien. Gebruik de Kerastase Densifique Fondant Densité Conditioner 200 ml voor extra verzorging, body en veerkracht of gebruik eens per week de Kerastase Densifique Masque Densité 200 ml voor het verhogen van de dichtheid van het haar en verzorging. De Kerastase Densifique Homme Cure Coffret 30x6 ml is geschikt voor mannen en activeert de dichtheid en kwaliteit van het haar. Dit verhoogt het aantal cm2 van het haar na drie maanden. Breng drie maanden dagelijks aan voor resultaat. Gebruik de Kerastase Densifique Serum Jeunesse 100 ml voor het tegengaan van dunner wordend, maar ook grijs haar. Het serum vertraagt het verouderingsproces en verbetert de haarkleur.

Kérastase Densifique producten kopen?

Bij ProBeauty vind je alle Kérastase Densifique producten. Ruime keuze, snelle levering en de beste prijzen. Koop nu jouw favoriete Kérastase Densifique producten en wij zorgen dat het snel bij jou in huis is!

Kerastase Densifique Kopen?

Actieve filters