Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Haartype

Haartype

Lijn

Lijn

Kerastase Résistance

Kérastase Résistance

Deze lijn van Kérastase is ontwikkeld voor beschadigd haar. Met name beschadigd haar door invloeden van buitenaf, zoals UV-straling of stofdeeltjes uit de lucht. Résistance beschermd daarnaast ook tegen de hitte van stylingtools. Het haar wordt hersteld, beschermd en versterkt.

Over de producten van Kérastase Résistance

Résistance biedt haarverzorging voor beschadigd haar, door verschillende oorzaken. Gebruik de Kerastase Résistance Bain Extentioniste Shampoo 250 ml voor extra veerkracht, elasticiteit, een mooie glans en het voorkomen van gespleten haarpunten. Of gebruik de Kerastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo 250 ml voor beschadigd en verzwakt haar om de gespleten haarpunten te herstellen. Vervolg de routine met de Kerastase Résistance Fondant Extentioniste Conditioner 200 ml voor extra voeding en het voorkomen van gespleten haarpunten en haarbreuk. Maakt het haar glanzend en gemakkelijk doorkambaar. Of gebruik de Kerastase Résistance Ciment Anti-Usure Conditioner 200 ml voor beschadigd haar om gespleten haarpunten te verhelpen en een mooie glans. Ga je het haar stylen met hitte? Gebruik de Kerastase Résistance Thermique Extentioniste 150 ml als bescherming om haarbreuk en beschadiging tegen te gaan.

Kérastase Résistance producten kopen?

Bij ProBeauty vind je alle Kérastase Résistance producten. Ruime keuze, snelle levering en de beste prijzen. Koop nu jouw favoriete Kérastase Résistance producten en wij zorgen dat het snel bij jou in huis is!

Kerastase Résistance Kopen?

Actieve filters