Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Wella Invigo Nutri Curls

Wella Invigo Nutri Curls

Wella Invigo Nutri Curls

Heb jij een prachtige bos met krullen? Maar blijft je haar gedurende de dag niet altijd even mooi in model? Wella heeft speciaal voor dit probleem een lijn ontwikkeld, namelijk: Invigo Nutri Curls. De producten uit deze lijn verzorgen jouw gekrulde lokken door op de juiste manier te zorgen voor een mooie glans en perfecte veerkracht.

De producten van Nutri Curls

De Wella Nutri Curls Shampoo Waves is een lichtgewicht shampoo die golvend haar op milde wijze reinigt en verzorgt. Deze shampoo bevat geen toegevoegde sulfaten. De shampoo kan goed in combinatie worden gebruikt met een conditioner. De collectie bevat twee verschillende conditioners met twee heel verschillende werkingen. De Wella Nutri Curls Conditioner is een ontklittende en verzachtende conditioner. De Wella Nutri Curls Cleansing Waves & Curls Conditioner is een licht schuimende, reinigende conditioner. Beide conditioners zijn geschikt voor krullend en golvend haar.

De voordelen

Alle producten van Wella Invigo Nutri Curls zijn verrijkt met tarwezemelextract en jojoba-olie. Hierdoor krult het haar op de manier die jij wilt. Deze ingrediënten in de producten van Nutri Curls zorgen ervoor dat het haar pluisvrij blijft voor wel 72 uur. Daarnaast zorgen deze ingrediënten voor de juiste voeding van het haar. De producten verzwaren het haar niet en brengen de veerkracht van de krullen weer terug. Hierdoor geniet jij de hele dag van jouw mooie bos krullen.

Bestel Wella Invigo Balance online bij ProBeauty

Kies alleen het beste voor jouw krullen en shop de producten vandaag nog bij ProBeauty. Bij ons shop en betaal je altijd veilig, vlot en voordelig. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste producten en beste acties.

Wella Invigo Nutri Curls Kopen?

Actieve filters