Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Serie Expert Solar Sublime

Loreal Professionnel Serie Expert Solar Sublime

L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime

Als de zon schijnt, beschermen we onze huid tegen de schadelijke invloeden van de zon. Maar hoe zit dat met ons haar? UV-stralen kunnen ons haar akelig beschadigen. Daarom is het erg belangrijk om je lokken goed te beschermen voordat je de zon in gaat en goed te hydrateren na blootstelling aan UV-stralen. De Serie Expert Solar Sublime helpt je hierbij!

Producten uit de Serie Expert Solar Sublime collectie

De L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime productlijn bestaat uit drie producten die je haar herstellen van en beschermen tegen de negatieve invloeden van de zon. De Protection Conditioning Spray is een hydraterende leave-in conditioner die dankzij een UV-filter schade weet te beperken. Het haar ziet er direct gezonder, glanzender en luchtiger uit. Stop hem in je tas zodat je altijd je haar kan beschermen! De Solar Sublime Shampoo is de perfecte shampoo na een zomerse dag. De shampoo ontdoet het haar van chloor- en zoutresten en herstelt het haaroppervlak na blootstelling aan de zon. Het Solar Sublime Masker biedt een extra herstellende werking na blootstelling aan de zon. Het masker dringt door tot diep in de kern voor een zijdezacht, glanzend en luchtig resultaat. De producten hebben een heerlijke zomerse geur en zijn verrijkt met vitamine E en aloë vera. Deze ingrediënten werken zowel hydraterend als beschermend.

Bestel L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime online bij ProBeauty

Bescherm je haar optimaal in de zomer en shop de Solar Sublime lijn met hoge korting bij ProBeauty, dé webshop voor de hair & beauty lover. Bij ons shop en betaal je altijd veilig en geniet je altijd van een lage prijs. Wat houdt je tegen? Shop vandaag nog de Solar Sublime producten en bescherm je haar tegen de zon!

Serie Expert Solar Sublime Kopen?

Actieve filters