Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Wella Color Fresh

Wella Color Fresh

Wella Color Fresh

Nieuwe kleurspoelingen met bijzonder levendige kleuren en zeer intensieve glans en lange houdbaarheid? Je zult het bijna niet geloven, maar het is toch echt waar! Met Wella Color Fresh bereik je het allemaal. Daarnaast zijn alle Wella Color Fresh semi-permanente haarkleuringsproducten ammonia vrij.

Wat is Wella Color Fresh?

Wella heeft de Color Fresh lijn ontwikkeld met daarin ammoniavrije semi-permanente haarkleuringsproducten. Er is keuze uit verschillende scala pure levendige tinten om ervoor te zorgen dat je kleur er weer langer fris uit blijft zien. De semi-permanente kleurspoelingen zijn houdbaar tot ongeveer 10 wasbeurten. De Wella Color Fresh producten kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

De Color Fresh producten

Wella heeft Color Fresh onderverdeeld in drie verschillende categorieën. De eerste is Wella Color Fresh. Dit is een veelzijdige milde kleurversterker met een zure pH-waarde. De Wella Color Fresh kan op verschillende manieren gebruikt worden. Je kan tussen tweeen twee kleurbehandelingen in je haarkleur ermee opfrissen, je kan je kleur corrigeren of je kan gaan voor een compleet nieuwe look. Daarnaast heeft Wella de Color Fresh Create ontwikkeld. Dit is ook een semi-permanente kleuring en kan direct worden gebruikt op blond, wit of op vooraf opgelicht haar. Deze spoeling gaat tot wel 20 wasbeurten mee. Als laatste zijn er de Color Fresh Masks. Dit zijn verzorgende haarmaskers die het haar een tijdelijke kleur geven of je haarkleur opfrissen. Het masker is niet schadelijk voor het haar en zorgt voor een diepe hydratatie.

Bestel Wella Color Fresh online bij ProBeauty

Je shopt de verschillende Color Fresh producten altijd veilig, snel en voordelig bij ProBeauty. Shop de producten vandaag nog en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws!

Wella Color Fresh Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij

Actieve filters