Filteren op

Selections

Selections

Hoofdproduct

Hoofdproduct

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Kleur

Kleur

Loreal Homme

Loreal Professionnel Homme

L’Oréal Professionnel Homme

Ben jij toe aan een eigen stijl? Of wil jij iets nieuws proberen? De L’Oréal Professionnel Homme lijn biedt verschillende producten waarmee je je eigen look kunt creëren. Speciaal ontwikkelde producten voor mannen, die toe zijn aan iets nieuws. Van verzorgingsproducten tot en met speciale kleuringen om grijs haar te camoufleren. Genoeg producten die voldoen aan jouw eisen en wensen.

Creëer je eigen look!

De producten uit de L’Oréal Professionnel Homme lijn zijn geschikt voor verschillende haartypes en haarwensen. De producten zijn ontwikkeld om je te voorzien van je eigen gewenste stijl, bijvoorbeeld: een gematteerde, gestructureerde of een frisse haarstijl. Style je haar bijvoorbeeld met de L'oréal Professionnel Homme Sculpte Paste, een modelleerpasta voor een creatieve styling en stevige hold. Of ga je toch liever voor een fijne wax die het haar extra versteviging biedt en zorgt voor een mooie glans? De keuze is helemaal aan jou.

L'oréal Professionnel Homme Cover

Tijd voor een nieuwe look? Met de Homme Cover camoufleer je grijs haar op een natuurlijke manier. De haarverf is vrij van ammonia en is speciaal ontwikkeld voor mannen. De Loreal Professionnel Homme Cover lijn bestaat uit vier verschillende kleuringen: nr 4 voor bruin haar, de nr 5 voor lichtbruin haarnr 6 voor donkerblond haar en nr 7 voor blond haar.

Bestel L’Oréal Professionnel Homme online bij ProBeauty

De beste mannenverzorging shop je altijd voordelig bij ProBeauty Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws!

Shop L’Oréal Professionnel Homme voordelig bij ProBeauty!

Actieve filters