Wella Invigo Nutri Enrich

Wella Invigo Nutri Enrich

Wella Invigo Nutri Enrich

De Wella Invigo Nutri Enrich helpt bij een optimaal herstel van het haar. De lijn zorgt ervoor dat het haar weer vitaal wordt door het herstel te stimuleren en beschadiging te voorkomen. Het beschermt het haar tegen uitdroging, omdat dit nog meer beschadiging kan veroorzaken. Daarom hebben de producten stuk voor stuk een hydraterende werking.

De producten van Nutri Enrich

De Wella Nutri Enrich Shampoo en Conditioner zijn speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar te herstellen, te voeden en te hydrateren. De shampoo maakt het haar glad en vitaal dankzij de rijke fomule. Daarnaast zorgt de conditioner in combinatie met de shampoo er ook voor dat het haar weer gezond wordt. Om het beste resultaat te bereiken wordt ook het Wella Enrich Deep Nourishing Mask aangeraden. Dit herstellend haarmasker is super licht waardoor het haar niet verzwaart en dus haar volume behoudt. Daarnaast heeft dit masker een heerlijke fruitige geur.

De formule

De Wella Invigo Nutri Enrich lijn bestaat uit een formule met verschillende ingrediënten die zorgen voor het herstel van het haar en daarnaast ook het beschermen van het haar. Ten eerste bevat deze formule vitamine E. Dit zorgt voor het beschermen tegen verdere beschadiging in het haar. Ook bevat de formule Goji-Bessen: rijk aan vitaminen, mineralen en peptiden. Als laatste bevat de formule Oliezuren & Panthenol, wat ervoor zorgt dat het haar genoeg hydratatie en voeding krijgt.

Bestel Wella Nutri Enrich online bij ProBeauty

Voor perfect beschermd, gevoed en gehydrateerd haar gebruik je de Wella Nutri Enrich producten. Ga voor de herstellende shampoo of het hydraterende masker. Voor het beste resultaat gebruik je natuurlijke alle producten uit de collectie. Shop ze altijd super voordelig bij ProBeauty. Schrijf je bij het afrekenen meteen in voor de nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de leukste kortingsacties!

Wella Invigo Nutri Enrich Kopen?

Actieve filters