Filteren op

Selections

Selections

Productsoort

Productsoort

Inhoud

Inhoud

Kerastase Densifique Homme

Kérastase Densifique Homme

Deze lijn van Kérastase is speciaal ontwikkeld voor mannen met haaruitval of dunner wordend haar. De producten maken het haar dikker en voller en verlichten de hoofdhuid, waardoor het meer body en volume krijgt.

Over de producten van Kérastase Densifique Homme

Densifique Homme behandeld mannen met een verminderde haardichtheid om het haar er vervolgens weer voller uit te laten zien. De Kerastase Densifique Bain Densité Homme Shampoo 250 ml is geschikt voor dagelijks gebruik en geeft de haargroei een boost. Deze shampoo verzorgd, geeft volume en body & textuur. De formule bevat biotine en taurine, waardoor de haarvezels dikker worden en het haar een stuk gezonder. De Kerastase Densifique Homme Cure Coffret 30x6 ml is een kuur, die je elke ochtend gedurende 3 maanden dient aan te brengen, om de haardichtheid te versterken en behouden. Na 3 maanden oogt het haar een stuk gezonder en voller en krijg je tot wel 1000 nieuwe haren.

Kérastase Densifique Homme producten kopen?

Bij ProBeauty vind je alle Kérastase Densifique Homme producten. Ruime keuze, snelle levering en de beste prijzen. Koop nu jouw favoriete Kérastase Densifique Homme producten en wij zorgen dat het snel bij jou in huis is!

Kerastase Densifique Homme Kopen?

Actieve filters