Wella Invigo Color Brilliance

Wella Invigo Color Brilliance

Wella Invigo Color Brilliance

De Wella Invigo Color is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de kleur in je haar op een gezonde manier behouden wordt. Deze lijn bestaat uit producten die speciaal ontwikkeld zijn om de kleur in het haar langer levendig te houden. Daarnaast is Color Brilliance ontwikkeld om het haar gezond eruit te laten zien.

Coarse en Fine producten

Wella Invigo Color Brilliance bestaat uit verschillende producten die allemaal helpen om de kleur van het haar op een gezonde manier te verzorgen en de kleur langer te behouden. De collectie bestaat onder andere uit een shampoo, conditioner, masker en kleurbescherming. Deze producten zijn in twee varianten verkrijgbaar: Coarse en Fine. De ‘Fine’ producten zijn geschikt voor fijn tot normaal haar en de ‘coarse’ producten zijn geschikt voor dik en weerbarstig haar. De Wella Color Brilliance Fine Shampoo is een voorbeeld van een shampoo met optimale kleurbescherming en een fris resultaat. Deze shampoo is geschikt voor normaal tot fijn haar. Daarnaast is Wella Color Brilliance Course Shampoo juist geschikt voor normaal tot dik haar.

Overige producten van Color Brilliance

Naast een shampoo, conditioner, masker en kleurbescherming, bevat deze lijn ook een ideale haarbooster. De Wella Color Brilliance Booster maakt het haar levendiger en de geverfde haarkleur beschermt. Daarnaast is deze booster ontwikkeld om gekleurd haar te ontwarren en te voeden. Dit gebeurt doordat de formule Histidine, vitamine E en citruskaviaar bevat. Daarnaast zorgen deze ingrediënten ervoor dat het haar een ‘boost’ krijgt.

Bestel Wella Invigo online bij ProBeauty

Shop de producten vandaag nog bij ProBeauty en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte van het laatste hair & beauty nieuws!

Wella Invigo Color Brilliance Kopen?

Actieve filters