BB Color

 • Helen Seward BB Color Beauty is de semi/demi permanente haarkleur, dekt tot 70% grijs haar. Uitermate geschikt als color service/ Color balancing methode. Om te tonen, om te glossen.
 • Helen Seward BB Color Pigma is een Semi permanente kleuring die perfect is om te tonen en om je haarkleur op te frissen. Het nuanceert of intensiveert de haarkleur afhankelijk van gebruik en methode. De Helen Seward BB Color Pigma bevat actieve verzorgende ingrediënten die het haar voeden tijdens de kleur service.
 • Helen Seward BB Color Fusion is het beste uit twee werelden, namelijk: De kracht van een permanente haarkleur en de zachtheid van een spoeling. Het hersteld het haar tijdens een kleur service dankzij de actieve ingrediënten: Nutri-Feel, Aminosil Complex en Trimethylglycine. Helen Seward BB Color Fusion respecteert haar en hoofdhuid, en is ammonia vrij!
BB Color Kopen? ✂️ Bestel vandaag nog bij Probeauty!

Subcategorieën

 • BB Color Developer

  Activator en Developer

  Double Protect Activator (6 VOL en 13 VOL) is special ontwikkeld voor het gebruik met de BB Color Tone on Tone semi permanente haarkleuring.

  Developer speciaal voor BB color. 

  Gloss 3D Toning Fluid

  Met de Gloss 3D Toning Fluid kun je nu genieten van een kleurbehandeling die je haar niet alleen van prachtige tinten voorziet, maar ook een onweerstaanbare glans en zachtheid biedt. Het is een additief dat van een 'gewone' (Helen Seward BB Color Beauty) kleuring een zachte en glanzende toner maakt, zonder ongewenste reflecties.

 • BB Color Beauty

  Semi/demi permanent

  Helen Seward BB Color Beauty is de semi/demi permanente haarkleur, dekt tot 70% grijs haar. Uitermate geschikt als color service/ Color balancing methode. Om te tonen, om te glossen.

  Kies jouw BB Color Beauty kleur

 • BB Color Pigma

  Semi permanente kleuring

  Helen Seward BB Color Pigma is een Semi permanente kleuring die perfect is om te tonen en om je haarkleur op te frissen. Het nuanceert of intensiveert de haarkleur afhankelijk van gebruik en methode. De Helen Seward BB Color Pigma bevat actieve verzorgende ingrediënten die het haar voeden tijdens de kleur service.

  Kies jouw kleur BB Color Pigma

 • BB Color Fusion

  Helen Seward BB Color Fusion - Ammonia Vrij Permanente Haarkleuring

  Helen Seward BB Color Fusion brengt twee, voorheen ondenkbare, werelden samen. Een permanente haarkleur die ook nog eens verzorgend en beschermend voor je haar is. De voedende kleur van Helen Seward BB Color Fusion laat het haar zacht aanvoelen, met een onovertroffen glans. De Helen Seward BB Color Fusion dekt tot 100% grijs haar.

  BB Color Fusion, De Verzorgende Haarkleuring Van Helen Seward!

  Om jouw mooie haarkleuring optimaal te behouden heb je natuurlijk de beste haarverzorging nodig. Probeer eens de natuurlijke haarverzorging uit de Helen Seward Mediter Serie eens of uit de populair Helen Seward SYNEBi serie, want bij een perfecte haarkleur past natuurlijk de beste haarverzorging!

Actieve filters